Alizee
Evet kesinlikle katılıyorum. Çok ta iyi yapmışsınız sizi tebrik ediyorum🫶🏻
Evlatlarımızın sağlığı herşeyden önemli☺️💕

zilanmtee doktorum 12 haftadan sonra bitkisel ile bozabilirsin dedi . Ben 20 haftayı bekliyorum sonrasında boyayacağım .

Ben 10. Haftam doktor direk bitkisel boyayla boyayanilirsin dedi ve doktorum çok iyi biri başarılı bir doktor bitkisel olarak yapabilirsin tek şart açıcı oreal olmaması dedi

Tuntun biride mantıklı bişey söylemiş yani şükür👍🏻 , ilk ayımdan itibaren boyatıyorum bende , kanıtlanmış hiçbir zararı yok , şu soruyu sorarken girilen stres bile daha kimyasal, neyse ki Dünyada tek üreyebilen canlı biz değiliz yoksa nolurmuş bunlar ben bilmem…!

zilanmtee 6 haftalığız geçen hafta kuaförde organik boya ile boyattımm

zilanmtee 3 ayımı bitirdiğimde boyadım İgora markayla doktoruma sordum hiç bir sakıncası olmadığını söyledi benimde çok kötü durduğu için dayanamadım. Ben biraz erken davranmışsa olabilirim ama birşey olmaz doktoruna sor bi sakınca görmezse organik bir boyayla boya

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ayselina6 çoğu kalıtsal dna ile ilişkili hastalıklar anne saç boyadı diye olmuyor bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir zararı yok bu açık açık her ansiklopedide internette tıp kitapları ve yıllarca araştırma yapmış insanların tezlerinde yazıyor bunları araştırmak çok zor değil bilinçli olan her insan hangi hastalığın ne sebeple olduğunu araştırır zaten burda bunları yazarak insanları kötü etkilemeyin lütfen herşeyden önemlisi allahın taktiridir boya moya hikaye yani kimseye duyar kasmayın gerek yok diyorum bende

Karenim13 Kokusu aşırı rahatsız ediyor duramazsın ki canım nefesini kesiyor

symag bende 27 yim..benimde dr izin verdi bugun😇😇😇🥰🥰