zilanmtee aynı dertten mızdaripim ama doktorum kesinlikle önermiyim hint kınasıyla kaş boyamama bile onay vermedi. Bekadar hamileler için boya var densede bencede içeriğinde illaki kimyasal vs oluyodur. İlk hamile kaldığımda çok üzülmüştüm çünkü iakak kısımlarımda beyazlar var şuan 18. Haftalığız ama pekte umrum deil izin verirse doktor doğuma yakın yaparım vermezse çokta önemli değil.👶🥰

zilanmtee bence doğurana kadar bekle hiç o toplara girme altı üstü 9 ay boyamayacaksn boyanın hertürlüsü zararlı bitkisel boya yok doğal boya dibine yapmadım ucuna yaptım bence her sekılde zarar boş ver kardeşim

Benvebebegim o kadar da deıl abartma boyayı asetonla kafandan çıkaramazsın saç dıplerın emıyor ama Ojeyi çıkarabılırsın asetonla ayrıca tırnak keratin yapılı gözenek yapılı deıl saç dıpın gozeneklı emiyor

zilanmtee hamile kalmadan önce saçımda bal köpüğü boya vardı. Hamile kalmadan önce hepsini kendi rengime çevirdim. Hafif bir ton farkı oldu uzadıkça ama çok belli değil. Ben önceden planımı yapıp boyayıp korunmayı bırakmıştım. Çünkü sağlıklı değil. Emzirirken de uzun bir süre boyamayı düşünmüyorum. Ne zaman bebeğin emme sıklığı azalır, ek gıdaya geçer o zaman sütü buzlukta saklayıp boyadıktan sonra birkaç gün emzirmeyerek boyayabilirim. Bir arkadaşım emzirirken bu şekilde boyadı.

zilanmtee ben 19 da boyadım canım ama öncesinde de boyuyordum yani ilk kez boyayacaksan alerjik reaksiyon olabilir

Cidden merak ediyorum, bebeğin sağlığından önemlimi? Tabiki zararı var. Saygı duyuyorum seçiminize fakat asla boyatmam. Bebeğim saçımdan daha önemli . Herkesin kendi kararı tabi .

zilanmtee merhaba daha 2,3 haftalıkken boyamişdim.Şimdi şükür 8 aylık olduk çok şükür rabbime herşey yolunda ama doktorunuzla konuşmakta fayda var

Ben 12 haftdan sonra bitkisel bıyayla boyadım beyazlarım sürekli çıkıyor mecburen boyutorum cok şükür bebekte bi sıkıntı yokk şuan 23 haftadıyız

Ayselina6 ya tabiki öyle öncelikle bebeklerimizin sağlığı ama saç boyamanın herhangi bir zararı yok olsa doktorlar gidin boyatın diye izin vermezler herhalde bizler kadınız ve bakımlı olmalıyız ben çok hamile gördüm makyaj yapmıyo saçının dibi gelmiş hiç toka bile takmıyo paspal paspal geziyo yapmayın allah aşkına biz kadınlığımızdan neden ödün verelim arkadaşlar anne olucaz diye paspal mı olalım nedir yani eşlerimiz için demiyorum bunu yada birine gösteriş de değil ama her kadının özgüveni için aynaya bakınca kendini beğenmesi gerekir kim kendine neyi yakıştırıyosa onu yapsın

zilanmtee ben ombre yaptırdım ama diplere işlem uygulanmadığından sorun olmadı kokusuda yoktu dışarda bahçede uygulandı

zilanmtee ben kendim kuaförüm önceden sürekli boyatiyorlardi kendimde hamile kalınca boyadım ama doktorlar 6 aylık olana kadar fazla önermiyor kimyasal olunca 6dan sonra açık havada istediğiniz boyayı yaptırabilirsiniz zararı olmuyor

Ahenq Şimdiki kınaların içinde kimyasal oldugunu soyledi doktor.O yuzden sadece bitkisel boya dıyorlar ama illaki birazda olsa kimyasalsız boya olmaz.Sonucta sacın rengini degıstırıyor.

3 aylikken boyadim kokusuz olandan almistim hic bisey olmadi