zilanmtee canım temiz içerikli ürünlerle boyayabilirsin kokusu olmuyor ben arkadaşıma boyatıyorum bitkisel boya ileilk haftalardan beri, dikkat etmen gereken nokta bi yere deneyip alerjen etki olup olmadığına bakman kana karışıyor deriye sürme şu bu diyorlar ama kremler, yediklerimiz, giydiklerimiz kimyasal ve boya olmayan tek birşey bile yok rahat ol

sultanireem ay ağzına sağlık ya gerçekten bozulan psikolojileri ve buna bağlı hormon seviyeleri bebeklerine daha çok zarar veriyor farkında değiller hamilelik bir hastalık hali değil üstelik insanın kendini beğenmesi ve özenmesi her zaman önemli olmalı
Bu konuşanların üstündekilerde kimyasal ve boya içeriyor, içtikleri suyun damacanasıda plastik yedikleride hormon o zaman

zilanmtee
    4 aylık hamileyken Doktoruma sormuştum. kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Bence ne olur ne olmaz riske atmayın. 10 kişide etki göstermez bir kişide gösterir bişey olur bi heves uğruna ömürlük pişmanlık yaşamayın.

zilanmtee 33 haftalık hamileyim 31 haftada kendim boyayıp kestim bir sorun olacağını sanmıyorum ben küt kestim siyaha boyadım ama kimyasal yani açıcı gibi boyalar sıkıntı olabilir doktoruna danış bence

zilanmtee 37 haftalıkken boyattım bende doktorum karşı değilim boyatabilirsin dedi söylemeden boyamıştım hemen farketti 😁

zilanmtee inoa gerçekten amonyaksız kimyasalsız kokusuz en iyi boya denilebilir. 3. Ayım geçtikten sonra bende boyadım 2 kere bi sıkıntı olmadı cok sükür

Çok mühim gerçekten saç boyatmak. Bebeği en ufak bir riske dahi atmamak gerek. Sonradan acaba demek iyi olmaz

zilanmtee ilk bebegimde 3 aydan sonra bisey olmaz dedi doktor ve boyattim hic bisey olmadi cok sukur

zilanmtee saç dibine surmeden yine 4 aylıkken kızımda boyattım önlere çerçeve yaptım şimdi bu cuma bu bebisimde de boyaticam.diplere çok değmeden.sac boyasının kanıtlanmış bir gerçeği yok evet.kimyasal belki boya kokusu zehirleyebiliyor onun içinde maske ve yahut açık hava uygun olur..valla soluduğumuz hava bile artık leşken hele de bir suru hastalıklar.ganimet egzoz kokuları bilmem biseyler boyami yaparım kahve veya yoğurtta yerim bişey olmaz Allah’ın izniyle..sonuçta bebeğime zarar gelsin diye yapmıyorum bunu morel olsun diye ve dibine çok degmedigi takdirde saç telinden de hiç bişey olmaz

serife123123 size ne desene… bosver, takma. Hamilesin sen çok özel bir süreçtesin milletin ne dediğini ne düşündüğünü bu kadar önemseme bence canım. Bebeğinin sağlığına ve kendi sağlığına odaklan bunlar yerindeyse senden mutlusu olmasın mesela etrafında o kadar mutlu ol :)

zilanmtee ilk haftalardan beri boyatıyorum hiçte bişey olmadı çokta sağlıklı 33+4 teyiz🥰

Canseel13 evet kendilerine hasta muamelesi yapıyorlar ve bunu bebek için yaptıklarını söylüyorlar kadın her dönemde kadındır ve kendi değerini her zaman bilmelidir şartlar neyi gösteriyosa yapmalı bence boyanın açıklanabilir bi zararı yok bilim insanları bile zararlı bişey bulamamışlar çok bilenlerde orda burda millete ders veriyo

Benim doktorum hiç bir şekilde boyamaya izin vermedi en doğalında bile kimyasal var öneremem dedi bende 22+4 hamileyim boyatmadım valla görünüşümde umrumda değil önemli olan bebeğimin sağlığı

sultanireem
    Evet haklısınız kadın bakımlı olmalı kendini salmamalı ama bu illa boya yaptırmak değildir bir saç düzleştirmek de bakımdır hafif makyaj da bir bakımdır temiz olmak en önemlisi hanımlar…
    Ben bakımlı olmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın
    Doktorlar artık uğraşamıyorlar en az riskte olan ay da boyatın diyorlar ama yine risk faktörü var bunu anlatmak istiyorum.
    Sizler hiç dil konuşma terapistlerine gittiniz mi?
    Allah muhtaç etmesin.
    Zihinsel yetersizliği olan evlatları görseydiniz ya da otizm ve diğer sendromlu evlatları bırakın boya yaptırmayı inanın yüzünüze krem bile sürmezdiniz evladım etkilenecek diye..
    Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
    Benim yazılarım işte bu sebepten yoksa kimse kimseye neden karışabilir ne diyebilir?
    Doğum yaptıktan sonra mis gibi boyatırsınız arkadaşlar hiç acele etmeyin.🥰🥰

Alizee
      Evet kesinlikle katılıyorum. Çok ta iyi yapmışsınız sizi tebrik ediyorum🫶🏻
      Evlatlarımızın sağlığı herşeyden önemli☺️💕