Mylittlepumpkinn asprin kullanıpta hamile kalanı çok duydum tabikide doktoruna danış canım
Hamilelik Planlayanlara Öneriler💛
gulayse_38 Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin evet stresle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Umarım nasip olur.
Mylittlepumpkinn tez vakitte güzel haberlerinizi alırız inşallah burdan 🙏🏻🥰
gulayse_38 inşallah çok teşekkür ederim 🥺💖
Mylittlepumpkinn ilk olarak kafaya takmamanız lazım aklınızdan çıkması lazım çocuk düşüncesinin görümceminde 7 senedir olmuyordu çok kafaya takıyordu ben hamile kaldım hala olacağım diye düşünmekten en sonunda kendisi de hamile kaldı ve ilişkiden sonra bacaklarınızı kaldırıp duvara yatak başlığına dayayın 5-10 dakika indirmeyin o şekilde bekleyin
Merve1124 Yastık koyuyordum ama bunu da denerim. Teşekkür ederim ☺️
Mylittlepumpkinn canım benim bir de soğan kürü uygulamanı öneririm. İşe yarayan bir sürü insan var hiç bir şey olmazsa bile için temizlenir
gamzesonmez aspirinle nasıl oluyor ki canım
Beren02 Yani açıkçası o kisti olanlar için diye biliyorum. Olmayanlara kist yapabilirmiş korkuyorum ondan biraz 😬
Mylittlepumpkinn kesinlikle stres yapma asla çünkü çok etkiliyor yumurtlama dönemini takip et canım gün aşırı beraber olun sperm kalitesi açısından inşallah güzel haberlerini alırız
Boşver olduğunda olsun stres yapma umursamadığın zaman kesinlikle hamile kalınıyor buna bizzat şahit oldum çevremde de kendimde de
Mylittlepumpkinn Amiin teşekkür ederim 🥰 Sık dediğim 2-3 günde bir oluyodu 7 ay olmadı. Sonra reglimden sonra (isteyerek değil ) misafirlerimiz falan vardı ilişki olamadı 😂 sonra ben test yapmaya devam ediyodum yumurtlama gördüğüm gün değerlendirdik ve reglim gecikti 1-2-3-4 derken asla inanmıyorum hamile olduğuma, tek ilişki olduğu için oyüzden asla test yapmıyorum. Bir gece yapayım dedim yine inanmıyorum yani çıkıcağına her zamanli gecikmelerdendir diyorum. Sonra kıpkırmızı çift çizgi 🥰🥰 Bende hiç olmıcak sanıyodum. Çok ümitsizliğe kapılmıştım. Rabbim ol deyince oluyor. Zamanı var diyorlardı gerçekten varmış ❤️❤️ En güzel en hayırlı zamanda çift çizgileninn İnşallaah :))
Mylittlepumpkinn kiste de iyi gelir tabi ama sadece kist için kesinlikle değil. Korkmayın denemekte fayda var hiçbir şey kaybetmezsiniz
Üç ay önce folık asıt,gün asırı ılıskı yumurtlama takvımı ve ılıskı sonrası yarım saat beklemek ben bunları denedim.. rabbım ısteyen herkese tez vakıtte versin
Bsrblr aminnn teşekkürler 🙏🏻
Mylittlepumpkinn testleri falan geçtimde ağrınız sızınız varsa yada diş rahatsızlığınız önce gidip röntgen ve ağız sağlığınızı halledin kesinlilikle 9 ay beklemek çok zor oluyo sonra
crazymommy ahahahahaha bana da nasip olur inşallah beklemediğim anda çok güzel olmuş sağlıkla gelsin 🥰💖