Mylittlepumpkinn ilk olarak kafaya takmamanız lazım aklınızdan çıkması lazım çocuk düşüncesinin görümceminde 7 senedir olmuyordu çok kafaya takıyordu ben hamile kaldım hala olacağım diye düşünmekten en sonunda kendisi de hamile kaldı ve ilişkiden sonra bacaklarınızı kaldırıp duvara yatak başlığına dayayın 5-10 dakika indirmeyin o şekilde bekleyin

Pamuk, başlığı Hamilelik Planlayanlara Öneriler💛 olarak değiştirdi.
    Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Beren02 Yani açıkçası o kisti olanlar için diye biliyorum. Olmayanlara kist yapabilirmiş korkuyorum ondan biraz 😬

Mylittlepumpkinn kesinlikle stres yapma asla çünkü çok etkiliyor yumurtlama dönemini takip et canım gün aşırı beraber olun sperm kalitesi açısından inşallah güzel haberlerini alırız

Boşver olduğunda olsun stres yapma umursamadığın zaman kesinlikle hamile kalınıyor buna bizzat şahit oldum çevremde de kendimde de

Mylittlepumpkinn Amiin teşekkür ederim 🥰 Sık dediğim 2-3 günde bir oluyodu 7 ay olmadı. Sonra reglimden sonra (isteyerek değil ) misafirlerimiz falan vardı ilişki olamadı 😂 sonra ben test yapmaya devam ediyodum yumurtlama gördüğüm gün değerlendirdik ve reglim gecikti 1-2-3-4 derken asla inanmıyorum hamile olduğuma, tek ilişki olduğu için oyüzden asla test yapmıyorum. Bir gece yapayım dedim yine inanmıyorum yani çıkıcağına her zamanli gecikmelerdendir diyorum. Sonra kıpkırmızı çift çizgi 🥰🥰 Bende hiç olmıcak sanıyodum. Çok ümitsizliğe kapılmıştım. Rabbim ol deyince oluyor. Zamanı var diyorlardı gerçekten varmış ❤️❤️ En güzel en hayırlı zamanda çift çizgileninn İnşallaah :))

Üç ay önce folık asıt,gün asırı ılıskı yumurtlama takvımı ve ılıskı sonrası yarım saat beklemek ben bunları denedim.. rabbım ısteyen herkese tez vakıtte versin

Mylittlepumpkinn testleri falan geçtimde ağrınız sızınız varsa yada diş rahatsızlığınız önce gidip röntgen ve ağız sağlığınızı halledin kesinlilikle 9 ay beklemek çok zor oluyo sonra

crazymommy ahahahahaha bana da nasip olur inşallah beklemediğim anda çok güzel olmuş sağlıkla gelsin 🥰💖

Mylittlepumpkinn mekan değişikliği yapın bir de mantar ve bakteri için fitil yazdırın doktora. Bir şikayetiniz olmasa bile kullanım iyice temizliyor rahmi . Ben bunu yapıp 2 ay sonra hamile kaldım

Avakado1 evet haklısınız geçen ay gittiğimde bana da verdi doktor. Düzenli kullanamadım fitilleri bitireyim o halde. Teşekkür ederim 🙏🏻

Zehross03 hallettim bacım. İki dişimi kanal yaptırdım çok şükür hamile kalmadan. Çünkü röntgen möntgen çekilmiyor hamilelik şüphesi olduğunda. 😅😅Diş ağrısı da hiç çekilmiyor gerçekten.