Mylittlepumpkinn Biz 7 çok sık ilişki denedk olmadı sonra yumurtlama testi kullanırken sadece yumurtlama gününde 1 ilişki oldu ve o ay hamile kaldım. Spermler çok verimli oluyor biriktiği için. Tabi nasıip boyutu da var

Ladyss Evet hormonlarım her şeyim normal. Hsg de hiç bir şey çıkmadı temiz yani

crazymommy çok sıktan kastınız her gün mü acaba. Her gün ilişki olmuyor bizimde iki günde bir oluyor eşim nöbetçi olduğu için. Sperm sorunu yok çok şükür. Siz kaç gün bekleyip ilişki yaşadınız tek ilişkide hamilelik oldu? Sağlıkla kucağınıza alın bu arada🥰

Mylittlepumpkinn 2 senedir bebek istiyorduk o yüzden ovulasyon testi denedim , jeller aldım regl takvimine ilişki günlerimi tek tek kaydettim aklınıza gelecek herşeyi yaptım ama olmadı bir türlü. baya stres yaşadığımı farkettim bunları yaparken. geçen ay bu saydıklarımın hepsini bıraktım reglimi bile takip etmedim Allahım verdiğinde de senden razıyım vermediğinde de razıyım diye tüm kalbimle inanarak dua ettim tevekkül ettim. geçen ay sadece bir kez birliktelik oldu . Allah’ın işi ya oda tuttu 🥺 suan 6+2 haftalığm. Stres en büyük kaynağı bence çok düsünmeyerek stres yapmayarak ilerlemek en iyisiymiş

Mylittlepumpkinn ilk olarak kafaya takmamanız lazım aklınızdan çıkması lazım çocuk düşüncesinin görümceminde 7 senedir olmuyordu çok kafaya takıyordu ben hamile kaldım hala olacağım diye düşünmekten en sonunda kendisi de hamile kaldı ve ilişkiden sonra bacaklarınızı kaldırıp duvara yatak başlığına dayayın 5-10 dakika indirmeyin o şekilde bekleyin

Pamuk, başlığı Hamilelik Planlayanlara Öneriler💛 olarak değiştirdi.
          Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Beren02 Yani açıkçası o kisti olanlar için diye biliyorum. Olmayanlara kist yapabilirmiş korkuyorum ondan biraz 😬

Mylittlepumpkinn kesinlikle stres yapma asla çünkü çok etkiliyor yumurtlama dönemini takip et canım gün aşırı beraber olun sperm kalitesi açısından inşallah güzel haberlerini alırız