Mylittlepumpkinn anlıyorum seni canım bende aynı duygulari yaşadım rabbim sanada tattırsın bu duyguyu en yakın zamanda inşallah 🤲moralini bozma
Hamilelik Planlayanlara Öneriler💛
Mylittlepumpkinn amh değerine baktırdınız mı
- Düzenlendi
Mylittlepumpkinn Biz 7 çok sık ilişki denedk olmadı sonra yumurtlama testi kullanırken sadece yumurtlama gününde 1 ilişki oldu ve o ay hamile kaldım. Spermler çok verimli oluyor biriktiği için. Tabi nasıip boyutu da var
Ladyss Evet hormonlarım her şeyim normal. Hsg de hiç bir şey çıkmadı temiz yani
Mylittlepumpkinn Hayırlısıyla nasip olur inşallah duaları var araştırdın mi hiç
crazymommy çok sıktan kastınız her gün mü acaba. Her gün ilişki olmuyor bizimde iki günde bir oluyor eşim nöbetçi olduğu için. Sperm sorunu yok çok şükür. Siz kaç gün bekleyip ilişki yaşadınız tek ilişkide hamilelik oldu? Sağlıkla kucağınıza alın bu arada🥰
Humeyraeslem1 Evet biliyorum. Namazdan sonra da dualar ediyorum ama nasip inşallah isteyen herkese nasip olur. 🙏🏻
- Düzenlendi
Mylittlepumpkinn 2 senedir bebek istiyorduk o yüzden ovulasyon testi denedim , jeller aldım regl takvimine ilişki günlerimi tek tek kaydettim aklınıza gelecek herşeyi yaptım ama olmadı bir türlü. baya stres yaşadığımı farkettim bunları yaparken. geçen ay bu saydıklarımın hepsini bıraktım reglimi bile takip etmedim Allahım verdiğinde de senden razıyım vermediğinde de razıyım diye tüm kalbimle inanarak dua ettim tevekkül ettim. geçen ay sadece bir kez birliktelik oldu . Allah’ın işi ya oda tuttu 🥺 suan 6+2 haftalığm. Stres en büyük kaynağı bence çok düsünmeyerek stres yapmayarak ilerlemek en iyisiymiş
Gunesgulce aminnn çok teşekkür ederim 💕
Mylittlepumpkinn asprin kullanıpta hamile kalanı çok duydum tabikide doktoruna danış canım
gulayse_38 Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla gelsin evet stresle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Umarım nasip olur.
Mylittlepumpkinn tez vakitte güzel haberlerinizi alırız inşallah burdan 🙏🏻🥰
gulayse_38 inşallah çok teşekkür ederim 🥺💖
Mylittlepumpkinn ilk olarak kafaya takmamanız lazım aklınızdan çıkması lazım çocuk düşüncesinin görümceminde 7 senedir olmuyordu çok kafaya takıyordu ben hamile kaldım hala olacağım diye düşünmekten en sonunda kendisi de hamile kaldı ve ilişkiden sonra bacaklarınızı kaldırıp duvara yatak başlığına dayayın 5-10 dakika indirmeyin o şekilde bekleyin
Merve1124 Yastık koyuyordum ama bunu da denerim. Teşekkür ederim ☺️
Mylittlepumpkinn canım benim bir de soğan kürü uygulamanı öneririm. İşe yarayan bir sürü insan var hiç bir şey olmazsa bile için temizlenir
gamzesonmez aspirinle nasıl oluyor ki canım