Mylittlepumpkinn eşin kan değerlerine baktırdım kan ilacı kullanmasını seninde kan değerlerine bakıp kan ilacı bakmanini öneririm kan degerlerin normal değil yüksek olsun , kanalların açık demekki düşük olduğuna göre , eşin Proxeed kulansin mutlaka günde iki tane yumurta nekadar kaliteli olsada erkek spermide önemli , sende Orzax ocean polysitol kulan bı araştır istersen çok faydali yumurta kalitesi için içeriğinde temiz mutlaka ovulasyon takibi yap femara denedin mi bilmiyorum doktoruna danışıp 3 . Gün başlarsan bu dediğim folik asitle birlikte çok güzel geliştiriyor sağlıklı yumurtayı sonrasında , nane maydonos mısır sirke nar yeme sakın bu lar ilk üç ay söktürücü oluyor başkada vardır belki ama ben bunları hatırlıyorum yemenizi de sağlıklı yiyin balık tüketin yada balık yağı alın ikinizde, yumurtlama günü eşin bitter çikolata ve kahve içsin kabak çekirdeği hep tüketin benim aklıma gelenler bunlar ben 1. Bebeğimi böyle kavuştum , daha doğrusu öncesinde birtane de erken doğum vardı vefat etti ama ondada çok sağlıklı besleniyorduk hep balık yiyordum keçi boynuzu pekmezi ve ovulasyon yetti ikincide olmuyordu kimyasal oluyordu ben bunları yaptım aynı ay femara ve catalma iğnesi kualndim oldu şimdi birdaha istiyorum bu ay bu dediklerini yapacam eğer olmazsa