Aysel66 gebelikten önce 74 kiloydum ilk aylar zayıfladım şimdi 22+4 haftalığım 74 kiloyum 🤷🥰 bebeğim 22+0 da 543 grdi

Aysel66 60 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum 34+4 hamileyim benimde karnımda hic çatlak yok kalçada ve bacaklarimda var insaAllah geçer 😔

Aysel66 26 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri 11 kilo aldım 😅 daha çok alırsın diyorlar daha ne kadar alıcam bilemiyorum 😏

Aysel66 bende hizli kilo aldigim icin karnim degil ama bacaklarim cok catlamisti.. 55 kgla hamile kalip 70 kgla doguma girdim oglum 2 aylik falanken 60a inmistim bile

Bizde 33 haftalık olduk💕92 ile hamile kalmıştım şimdi 95 im

nurduran42 maşallah hiç almamışsınız ne güzel sende 74 oldum bakalım son aylar çok alınır ikizde diyorlar

Aysel66 23+5 5 kilo aldım kilolu hamile kaldım 78 ile hamile kalmıştım zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum

22 hafta 5 kq aldım 54 hamile kaldım şuan tam 59 oldum inşallah sona kadar böyle birer kilo alırım doktorumda her ay 1 kilo yeterli dedı ilk hamileliğimdede 8 kq almısdım toplamda

Aysel66 34 haftalık hamileyim kızlar 16 kilo aldım dahada alacak gibi duruyorum şuan 86 kiloyum bebişlerimiz sağlıklı doğsun yeter kilo alınıp verilir illa bebişlerimiz iyi olsun ❤️

Aysel66 59 ile hamile kaldım. 53 e düştüm bı ara. Şuan 37+3 haftalık hamileyim 74 kiloyum 🥲

Kilolu hamıle kaldığım ıcın kılo alma şansım yoktu 30+2 hıc kılo almadım ama bundan sonrası tufan sanırım fena ıstah acıldı🤣

Mhande benimde karnimda çatlak yoktu. 36. Haftada göbeğimin altında oldu canım. Yağ kullan bol bol. Sonrasında çatlıyor maalesef

Gulbayann aşko kilo verilir tabi illa. Ama fazla kilo demek yaraların geç iyi olmasi demek. Doğumun zorlaşması demek. O yüzden yinede dikkat etmek gerekiyor 🥰

Aysel66 bende dün bu yüzden canim sıkılıyor du dün tartıldım 65 kilo geldim hamile olduğumu öğrendiğim de 58 kiloydum 23 haftaligim geçen ay tartıldım 61 çıktım bu ay 65 bir ayda 4 kilo almışım bence çok almışım canım sıkıldı ama inşallah biraz daha almam 😔😂

ladyax kuzum asıl kilo alımı 25 30 dan sonra başlıyor ne yazıkki. Ben şuan 35. Haftadayım 30 a kadar 4 kilo almıstım 30 35 arasında 4 kilo daha aldım 😄 35-40 arasında bi dört daha almam İnşallah 🤣

Yani 23 hafta da 7 kilo almışım 😂