Aysel66 ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok zayıftım 43le gebe kaldım 31+3üm 14.5 kg almışım şuan bünyem alışık olmadığından göbeğimde bacaklarımda her yerimde çatlaklar var ve ödemlerim 😂
Kaç Kilo Aldık? 🙈
Ben hiç almadım aksine verdim doğum yaptım 5 gün oldu
Aysel66. 21 haftaligiz dün midem bulandı yine 59 dan 57 ye düştüm
Aysel66 59 ile hamile kalmıştım Şuan 61 kiloyum 18 haftalık hamileyim 😂
Aysel66 29 haftalıgım 4 kilo almışım 63 ile hamile kaldım 67 kiloyum💕
Aysel66 98 ile hamile kaldım 99 oldum sonra bulantı kusma 92 ye düştüm 14+5 hala 92-93 geliyorum. Ama Cok zorlanıyorum bacaklarım morariyor durduk yere
- Düzenlendi
Aysel66 26+1 deyim 5 kilo aldim insallah bu sekilde devam ederde en fazla 8 kilo ile kapatiriz olayi 😀 hamile kalirken herseyi goze aldim cunku bunye meselesi oldugnu biliyorm 30 kilo alanda var 3 kilo alanda. Saglik olsun verilir 🙈 5 kilo bile beni cok yoruyor asiri yoruluyorm ayakta duramiyorm 🥲
Aysel66 Bende evlendiğimde 46 kiloydum hamile olduğumu ogrendigimde 53 şuan.62 kiloyum 26+2 doğumdan sonra verebilirim inşallah.
73 kilo ile hamile kaldım ve kilo almaya çok meyilli bir yapım var. Şuan 37+2deyiz 7 kilo aldım hedefim max 10 kiloydu şuan çok iyi gidiyor bebiş 3180 gr. Çatlakların 32den sonra başladı artarak devam ediyor maalesef. Genetik olduğu için açıkçası çok takılmamaya çalışıyorum. Yine bir umut yağlanmaya devam 😂
Aysel66 27+6 Hafta olduk toplam 5 kilo aldım henüz🤰🏼🤭 Çok belli olmuyor belki ama özellikle kalça ve basene, bacağa aldım kiloyu🙈 Hamilelikten önce de öyleydi ne zaman kilo alsam oralara gidiyor tüm kilo🥲