73 kilo ile hamile kaldım ve kilo almaya çok meyilli bir yapım var. Şuan 37+2deyiz 7 kilo aldım hedefim max 10 kiloydu şuan çok iyi gidiyor bebiş 3180 gr. Çatlakların 32den sonra başladı artarak devam ediyor maalesef. Genetik olduğu için açıkçası çok takılmamaya çalışıyorum. Yine bir umut yağlanmaya devam 😂

Aysel66 27+6 Hafta olduk toplam 5 kilo aldım henüz🤰🏼🤭 Çok belli olmuyor belki ama özellikle kalça ve basene, bacağa aldım kiloyu🙈 Hamilelikten önce de öyleydi ne zaman kilo alsam oralara gidiyor tüm kilo🥲

Aysel66 28+1 haftayım bende son 1.5 aydır hiç kilo alamadım hatta 1 kg da zayıfladım 😕 52 kg ile hamile kaldım 57 ile devam ediyorum şuan hâlâ

Aysel66 bende 22. haftamda 10 kilo aldım 53 ile hamile kalmıştım ve ayaklarım çok ağrıyor vücudum kiloya alışkın değil ağrısı ayaklarıma vuruyor 🥲

Hamile kaldığımda 67 kiloydum 29+5 im şuan 77 kiloyum 🤰🏼🙊

27+3 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 73 kg dım şimdi 91 kg oldum 10 hafta var hemen hemen doğuma nerde dururuz bilmem gidermi kilolar onu da bilmiyorum nasıl aldım onu hiç anlamadım makarna yemem ekmek falan sevmem 🤰

Aysel66 19 haftalık hamileyim 74 ile başladım şuan 67 kiloyum 🥹 bebek için hep endişeleniyordum ben yiyemiyorum ona da besin gitmiyor ya bir şey olursa diye doktor durumu iyi dedi her şey yolunda dedi Allah’a şükür🙏😇

30+2 de yım. Hamileliğimin 3.haftasinda tartıldım 62.75 kiloydum. En son bı kaç gün önce tartıldım 64.80 çok fazla almamışım kiloyu kziim almış hep😎😍 bende adam akıllı ekmek princ bulgur ve hamur işi tüketen biri değilim. Genelde hep hafif şeyler

Aysel66
44ile gebe kaldım 57kilo olmuşum 35+2haftalığım 13kilo almışım 🤭

1.65 boy 67 ile kaldım şu an 76 kiloyum ve 28. Haftamizdayiz

17+1 her ay 1 kilo veriyorum bende henüz kilo almaya başlamadım 🫣

Aysel66 ben 33 haftalık hamileyim canım 73buçukla hamile kaldım şuan 81im pek kilo almadım ama benim bacaklarım falan değil de karnım çok çatladı birazda genetik bizim ailede çatlak. Doktoruma sorduğumda çocugun hengâmesiyle verirsin sporla da desteklersen daha kolay olur demişti. O yüzden pek dert etmiyorum açıkcası

Aysel66 hamileliğimi 1. Ayında öğrendim 54 kiloydum şu an 24+3 60 kiloyum bacak ve kalça da daha önce kilo alıp vermekten çatlama vardı biraz daha artmış bazen kafaya takıp üzülüyorum çok kilo aldım gibi geliyor ama bebeğim sağlıklı olsun önceliğimiz o tabi ki

Aysel66 gebelikten önce 74 kiloydum ilk aylar zayıfladım şimdi 22+4 haftalığım 74 kiloyum 🤷🥰 bebeğim 22+0 da 543 grdi

Aysel66 60 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum 34+4 hamileyim benimde karnımda hic çatlak yok kalçada ve bacaklarimda var insaAllah geçer 😔

Aysel66 26 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri 11 kilo aldım 😅 daha çok alırsın diyorlar daha ne kadar alıcam bilemiyorum 😏

Aysel66 bende hizli kilo aldigim icin karnim degil ama bacaklarim cok catlamisti.. 55 kgla hamile kalip 70 kgla doguma girdim oglum 2 aylik falanken 60a inmistim bile

Bizde 33 haftalık olduk💕92 ile hamile kalmıştım şimdi 95 im