Deletedmom_85 yaaa çok sevindim beklediğinde değdi ben sana dedim bu ay senden umutluyum diye çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğim ♥️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
myangelson buralarda olurum tabiki bekliyorum heyecanla kuzummm
_sahra_ allahim çok sagolun ya canım benim iyi ki varsınız ins sağ salim alalım bizde kucagimiza
Deletedmom_85 canım benim 🤍🤍
Deletedmom_85 tabikiii 🌸🌸🌸❤️ inşaAllah burda kucağına aldığında paylaşmak nasip olur😍
Melo-fndkc canim 🥹 çok teşekkür ediyorum ya bu kadar gönül bağımız varmış onxa insanla var olun🫂
Kanatsiz_1_melek evet o mutii benim🥰 cooooook teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbım hiç kimsenin kucağını boş birakmasin
Deletedmom_85 benim eşim de öyle dedi ama verdim çünkü ilk kana geçip sonra idrar a geçiyor beta değeri idrar a geçtiğine göre demekki çoktan kana geçmiş. Ama için nasıl rahat edecekse öyle yap istediğin zaman ver çok mutlu oldum adına ❤️
LamiyaCetinkaya 2 yıla yakın oluyordu işte
Teşekkür ederim darısı isteyen bekleyen herkese olsun inş sizde istiyordunuz🥹
Deletedmom_85 hayırlı olsun cnm benim çok çok sevindim 😊😊😊
-MinikveAnnesi- oh nasıl gönlüme şu serpti dualarınız hepimiz kardeş gibi olmuşuz ya iyi ki varsınız canım Allah razı olsun hatırladım seni 🥰
Miracleee aminn amin amin amin Rabbım isteyen bekleyen kimsenin kuxagini boş bırakmasın geciktirmsin kurban olduğum. Çok sagol💕
Deletedmom_85 ayyy aynı şeyi yaşamışız bugün ben de test yaptım böyle çıktı rabbim hayırlısını versin baya bebiş varr 😍😍
Bulbulyuvasi bende inanmıyorum kuzucum 🥹 Allah razı olsun dualarımız kabul oldu
Deletedmom_85 çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. MaşaAllah MaşaAllah 🩷 Allahım bizlere de nasip etsin🩷
Ağlamam normalmi 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 darısı tüm bekleyenlere canımın içi inşallah sağlıkla ilerler alırsın bebisini kucağına çok sevindim ya
Deletedmom_85 yaa cok sevindim kizz valla cok mutluyum ne dedim sana haykiracaksin dedim demiii saglikla gelsin minik kuss🥰🥰🥹🥹🥹
OnlyBaby inşallah balimmmm
Aysel_krdg yok kuzum hiç olmazı sebepsizdi
Deletedmom_85 hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah