Mucizemibekliyorum_ hakikaten de kalp çarpıntısı çıktı ya EKG ye yönlendirdiler de çektirmediim. tasikardi vardı bende normalde zatrn. Gebelikte nuksedecek mi napacak. Gebelikten önceden beridir Bayadır yoktu gebeliği öğrendiğimden beridir kalp çarpintisi basladi. hocaya bi sorarım eğer kanlar güzel çıkarsa
Bu arada verdim kuzum. Bir buçuk 2 saate çıkar dediler

Birhayalimvr canım bizde sorun yoktu sebepsiz infertiliteydi. 1 sene olmadan doktora başvurduk bebeğimiz olmuyor diye 1 sene oldu dedim ama onlara. Yoksa geri gönderip 1 sene dolunca gel diyorlardı. Ve biz vakit kaybetmek istemiyorduk hemen bebeğimiz olsun istedik. Önce devlete infertilite bolumune gittim rahim filmi istediler eşimden sperm testi istediler randevu verdiler
    (3 ay sonrasina), malum devlet olunca böyle sürec daha da uzayacakti onu anladık. Benimde hormonlarıma baktı, yumurtaliklara vs hersey yolunda dedi. Eşinin sperm sonucunu görelim aşılama yapalım dedi. Neyse biz bir daha gitmedik devlete sperm tahlili için bile 3 ay vakit kaybimiZ olacakti. Çok şükür imkanımız vardı ben rahim filmini özelde çektirdim, eşim özelde sperm testi verdi sonra özel kliniğe başvurduk. Doktor rahim filmi sperm testi vs bunları kontrol etti biz her şeyi hazır edip öyle gittik. Sorun olmadığını söyledi. 2 kere catlatma iğnesi + femara denedik olmadı. Sonra çipli aşılama denedik yine olmadı. Sonra orayı bıraktık bahceci tüp bebek merkezine başvurduk. Doktor baktı işte elimizdekilere hsg, hormon tahlilleri, sperm testi vs. Hersey yolunda dedi ama hemen Tedaviye baslamayalim dedi. 3 ay vitamin kullanın eşinle ikiniz dedi sperm ve yumurta kalitesi için en azından tedavide başarı şansını artıralım dedi. Neyse 3 ay kullandım sonra tekrar gittim bu sefer yumurtalıklarda eşitsizlik çıktı boyut olarak. Buyuklu küçüklü, bu şekilde başlayamayiz kendimiz sıfırdan buyutmemiz lazım dedi. Doğum kontrol hapı verdi bu bitince adet olacaksın gel başlayalım dedi. Dediği gibi de oldu adeti. 3.gunu gittim hersey yolundaydi ve Tedaviye başladık. 6 haziran transfer yapıldı 7.gun idrar testinde pozitif gördüm. Çok şükür hamileyim ilk denemede tuttu. Amma velakin zaman ne gösterir bilemiyorum umarım sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Yukarıda anlattıklarım 2 seneye yakın zaman dilimi içinde oldu. 2 seneye yakındır bi çare umut aradık, tedavi olduk, vs bu günlere nasipmiş. Onlarin disinda aktardan dogal seyler de aldik kullandik, ben hacamat oldum, hamamlara gittim, belimi gobegimi çektirdim ekstra seyler de cok yaptim.. Rabbım ol deyince oluyor çok dua ettim, her gece her gün. Çok ağladım çok sızlandim. Allah duada ısrarcı olanı seviyor o yüzden asla pes etme.
    Bu süreçte aldığım cok buyuk bir ders oldu. Onuda söyleyim sende bu hataya düşme.
    Ben evlenince hemen hamile kalırım tiplerine girdim büyük konuştum olmadı.
    Catlatma iğnesi tedavisine başlayınca kesin olur dedim sonuçta bir tedavi kesin olacak dedim olmadı.
    Aşılamaya geçtik ya bu catlatma iğnesi gibi değil biraz daha şansı yüksek sonuçta bir işlem görecem kesin olur bu dedim olmadı.ee sonra o tokat çarptı iste bana. Ben kimdim ki? Ben kimdim neyden bu kadar emindim? Haşa vahiy mi inmişti bu kadar ilaçlara bel baglamistim? Kesin gözüyle bakmıştım? Bu pozitif düşünmek değildi yani çok başka bir dünyadaydim.
    Ve anladım ki ben ilaçlara ve doktora bel baglamisim onlardan medet ummusum. Rabbımi unutmuşum gözümü kör etmiş bu evlat isteği Bu imtihan beni. Imtihanimi kaybediyordum farkinda değildim. Sonra tüp bebeğe başlamadan önce dedim ki, Dünyanın en ala tüp bebeğine de gitsem. 100 kişiden birinin tutmuyor olsa o kadar kaliteli merkezde olsa, Allah izin vermezse işte o 100 kişiden 1 i sen olursun dedim kendi kendime. Ol derse olur dedim ve inan ki öyle gönülden inandım söyledim ki bunu kendime. Ve oldu çok şükür
    Kısaca uzun lafın özü insanın pişmesi gerekiyormuş demek o seviyeye o olgunluğa o teslimiyete erişmesi gerekiyormuş. Sonrası çorap söküğü gibi geliyormuş. Umudun her daim allahtan olsun ❤️
    Uzun olmuş ayrıntılı yazmak istedim…

UmutsuzPolyanna ya poliiii🥲 teşekkür ediyorum kuzum benim. Allah razı olsun ya Allah aşkına niye su uygulamadan koptun gittin ya. Ulan eski günleri çok özlüyorum sen ozlemiyon mu zalımm🤧 nerelerden aldın haberi bakeem

Şimdi gördüm çok sevindim sizin adınıza 😍😍🫠🫠insAllah sağsalim kucağınıza aldığınız günleri de görelim 😌💚🫶🏽

Deletedmom_85 tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim , ne kadar zamandır istiyordunuz doğal gebelik mi oldu ? Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 💗 sağlıkla kucağına aldırsın inşallah