Baka bilir misiniz
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 oh çok şükür sağsalim gelsin inşallah canım benim 🤭🥰
Deletedmom_85 yaaaaaa allahımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam sana canım benim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok mutlu oldum 😍 valla bilhassa profiline girdim bakim napıyor inşallah gebedir dedim ve mutlu haberi aldım bayadır yoktum burda 😍😍😍😍
Deletedmom_85 hayırlı olsun sağlıkla kavuşun, siz zaten hamile değilmiydiniz anlamadım kalp atışı duymuştunuz sanki bi yorumlarsa öyle görmüştüm anlamadım🙈
Melisaasa postun başına çıkarsanız eski post 1 ay oldu arkadaş yazınca uste çıkmış 🤗 teşekkür ediyorum sagolun
2prensesannesiiii sağol canım benim çok şükür hamdolsyn Rabbıme bu günleri de gördük. 😍😇
Deletedmom_85 yaaa mutiiiii biliyordummm❤️❤️Hayırlı uğurlu olsun
umena ay yeni mi öğrendin canım 🤗🥲 çok şükür Rabbıme gördük bu günleri de
Deletedmom_85 evet yaa karşıma çıktı ben kidste takılıyorum artık çok duygulandım🥹💙💙🥳🥳🥳
Deletedmom_85 çok şükür bin şükür🥲💓🧿
Deletedmom_85 gerçekten o kadar saçma sapan bi şekilde yoğunum ki 🥲
UmutsuzPolyanna Merhaba buraya girerseniz bana özelden yazar mısınız size mesaj atamıyorum özelden 🙏
- Düzenlendi
peri5860 forum beni çok sevdiği için özel mesajlarımı kapattı bende atamam 🤣🤣
- Düzenlendi
Deletedmom_85 yaaa günlerdir aklımdasın . Ben @EmineDefneGokce
Kullanıcı adını yazıyorum yazıyorum çıkmıyor . Etiketler bölümünde bebek isteyenler kısmında buldum şimdi seni tek tek bakarak Hshdhs
O kadar çok sevindim ki canım sağlıkla gelsin çok çok mutlu oldum vallahi @Deletedmom_85 💋
Bir de postlarına baktım
Detaylı usg Hekimoğlu fındıkzade öneririm CD, beneğin yüzünü gösteren 3 boyutlu fotoğraflar veriyolar . Doktor da kadın. Yine de sen bi ara sor canım kadın doktor duruyor mu diye . Fiyatı geçem sene 700 verdim onu da sorarsın
Hastane de Esenler medipol öneririm hem uygun hem çok güzel . Doğum hikayemde tecrübemi anlatmıştım azcıık😍
Eminegokceee ay canım benim teşekkür ederim eksik olma Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavusuruz amiiiiiin🤍 diğer bilgiler içinde teşekkür ediyorum 🤗
Deletedmom_85 kaç yildir evlisiniz yenimi hamile kaldiniz hayirli.olsun saglikla kucaginiza almayi.nasip etsin
Ceylan01-13 2 seneyi geçti evliyim . 2 Yıldır da bebeğimiz olmamıştı tedavi ile gebe kaldım canım evet. Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Deletedmom_85 evet var cnm hayırlı olsun
Deletedmom_85 amin insallahh hayirlisiyla insallah🌸
minikmucizeemaak kaç haftalıksınız bebişiniz
kaç gram