7 gün sonra

Deletedmom_85 yaaaaaa allahımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam sana canım benim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok mutlu oldum 😍 valla bilhassa profiline girdim bakim napıyor inşallah gebedir dedim ve mutlu haberi aldım bayadır yoktum burda 😍😍😍😍

Deletedmom_85 hayırlı olsun sağlıkla kavuşun, siz zaten hamile değilmiydiniz anlamadım kalp atışı duymuştunuz sanki bi yorumlarsa öyle görmüştüm anlamadım🙈

Melisaasa postun başına çıkarsanız eski post 1 ay oldu arkadaş yazınca uste çıkmış 🤗 teşekkür ediyorum sagolun

umena ay yeni mi öğrendin canım 🤗🥲 çok şükür Rabbıme gördük bu günleri de

Deletedmom_85 evet yaa karşıma çıktı ben kidste takılıyorum artık çok duygulandım🥹💙💙🥳🥳🥳

10 gün sonra
        10 gün sonra
        bir ay sonra
        bir ay sonra

Deletedmom_85 yaaa günlerdir aklımdasın . Ben @EmineDefneGokce
        Kullanıcı adını yazıyorum yazıyorum çıkmıyor . Etiketler bölümünde bebek isteyenler kısmında buldum şimdi seni tek tek bakarak Hshdhs
        O kadar çok sevindim ki canım sağlıkla gelsin çok çok mutlu oldum vallahi @Deletedmom_85 💋

Bir de postlarına baktım
        Detaylı usg Hekimoğlu fındıkzade öneririm CD, beneğin yüzünü gösteren 3 boyutlu fotoğraflar veriyolar . Doktor da kadın. Yine de sen bi ara sor canım kadın doktor duruyor mu diye . Fiyatı geçem sene 700 verdim onu da sorarsın

Hastane de Esenler medipol öneririm hem uygun hem çok güzel . Doğum hikayemde tecrübemi anlatmıştım azcıık😍

Ceylan01-13 2 seneyi geçti evliyim . 2 Yıldır da bebeğimiz olmamıştı tedavi ile gebe kaldım canım evet. Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah