Melike3435 Vallahi bu konuda açıkçası net bir bilgim yok. Benim 3.gün hiç dondurmadılar veya transfer etmediler mesela gelişim gösterdikleri için ve gelişmeye devam ettiği için 5 güne bıraktılar. yanlışım olmasın ama anladığım kadarıyla bazı üçüncü gün embriyolarının 5 güne gelmeyeceğini düşünüyor galiba embriyologlar test ediyorlar yani o yüzden dolduruyorlar veya transfer ediyor olabilirler Çünkü 5 güne her embriyo gelemeyebiliyor gelişimini kaybedebiliyor riske atmamak için 3 gün olabilir. Açıkçası ne desem yalan olur ama galiba yukarıda yazdığım olabilir. Hemşirenin sana demek istediği ise embriyolar gelişmeye devam ederse 5.güne gideceklerini öngörürlerse O yüzden 5 günde transfer olabilirsin demişlerdir, yada 3.gun işte

Deletedmom_85 canım benim sükïrler olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öyle canlı olarak tanimasamda seni çok düşünüyordum. Sükurler olsun

Dneglr biraz daha bekle canım moralini bozma sakın. 3.gun embriyosuymus senin hemen cikmayabilir

123emakumsal canım Rabbım sanada tez vakitte nasip etsin inşallah dua ediyorum senin için Aklıma geliyorsun 🤗 teşekkür ederim Allah razı olsun. Sen ne yaptın var mi gelişme dosyayı hazirlayabildinmi?

minikmucizeemaak Aman bosver kuzum herkes herşeyi der hamileyken, erken alınması en iyisi olmuş, bende hamileyken maalesef boş şeyler için canımı sıkmışım, inan bana değmez neye heves ediyorsan onu al, ilk defa anne olacaksın sonuçta. 🤍

Deletedmom_85 allah razi olsun canim bu anlattıkların o kadar önemli ki çok teşekkür ederim rabbim kucagina sag saglim almayi nasip etsin🥰

Deletedmom_85 son durum doktor dedi tüp Bebeye musaitsin. Ama ben yabancıyim ya, önümüzdeki ay Memlekete Azerbaycana gidiyorum biletimi bile almışım. Doktor dedi riske atma, kalsın geri geldiyin ay hemen başlayalım. Bu arada doğal beslen dedi