Deletedmom_85 gozun aydın canim cok mutlu oldum senin için Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 😍🥰😇
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim , ne kadar zamandır istiyordunuz doğal gebelik mi oldu ? Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 💗 sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Elif__oztrk sağol bebegim😍
Igrl4 inşallah canım çok sagolasin 🥰
2prens2prenses inşallah öyle olur inşallah aminnn🥰😍
Hayal23455 teşekkür ediyorum yukarıda biraz uzun. Olmuş ama okurum derseniz sürecini yukarıda anlattım size de umut olur hem. Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🥰
Deletedmom_85
Yaaa oldu mu şimdiiii 🥹🐣🐣
Aklıma gedlin bı bakayım dedim testini felan görünce çok sevindim inşallah hersey yolunda gider saglikla kucağına alırsın rabbim kimseyi böyle birsey ile sinamasin 🌸
nebakiyonkomikmi çok şükür oldu diyelim inşallah sağlıklıdır 🥹 amin canimm çok sagolasin❤️
@Deletedmom_85 canım kan verdin mi kaçırdım orayı eğer yazdıysan 🥹 benim de yarın yumurta toplama var heyecanlıyım 🥹 senin kaç yumurta toplanmıştı kaçı gelişti ?
Deletedmom_85 Yaaa az önce aklımdan geçtin profiline girip bakayım dedim . Buralarda bayadır görüyordum seni hiç konuşmadık seninle ama çok dua etmiştim 🌸 Testi görünce çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşAlllah 💖
Deletedmom_85 canım bahceci de kime gittin bende 7 haziranda aksam 5.40 da transfer oldum simdi yapsam cıkar mı bende de
Dneglr lale susan hocaya gittim canım. Varsa çıkar tabi ki benim 7.gunde kaset ve erken gebelikte çıktı. Senin bugün 9.gun hayli hayli çıkar. Hadi yapta güzel haberlerini bizimle paylaş. Kaçıncı gün embriyosu peki 😍
SosyeteMantisi Cook cok çok teşekkür ederim eksik olmayın. İnşallah sağlıklıdır bakalım ☺️
Deletedmom_85 3. Gün embriyosu bilemedim yapıp yapmamak arasında kaldım canım pzartesiye az kaldı nede olsa :) bide ilaclardan dolayı pozitif görüluyormus umutlanmak da istemiyorum
Melike3435 190 çıktı hcg
13 toplandı
10u olgun çıktı
9 u dollendi
5.gune kadar 8 tanesi geldi, 1 tanesi 5.gun öldü. geriye 7 kaldi. 2si dolduruldu 1i transfer edildi. Geriye 4 tane kaldı onlerinda Gelişimleri devam ediyordu. 6.gune gitmesini beklediler 6.gun 4 taneden 1i gelişim göstermiş diğerlerinin gelişimi durmuş.
3 tane dolduruldu 1 tane transfer edildi
Dneglr hmm 3.gunse biraz daha bekle istersen benimki 5.gun embriyosuydu canım
Deletedmom_85 benim de yarın yumurta toplama var . Salı ya da perşembe günü de transfer olur büyük ihtimal dedi hemşire. 3. Ve 5. Günler. O neye göre belli oluyor ? 3. Ya da 5. Gün transferi ?
Melike3435 Vallahi bu konuda açıkçası net bir bilgim yok. Benim 3.gün hiç dondurmadılar veya transfer etmediler mesela gelişim gösterdikleri için ve gelişmeye devam ettiği için 5 güne bıraktılar. yanlışım olmasın ama anladığım kadarıyla bazı üçüncü gün embriyolarının 5 güne gelmeyeceğini düşünüyor galiba embriyologlar test ediyorlar yani o yüzden dolduruyorlar veya transfer ediyor olabilirler Çünkü 5 güne her embriyo gelemeyebiliyor gelişimini kaybedebiliyor riske atmamak için 3 gün olabilir. Açıkçası ne desem yalan olur ama galiba yukarıda yazdığım olabilir. Hemşirenin sana demek istediği ise embriyolar gelişmeye devam ederse 5.güne gideceklerini öngörürlerse O yüzden 5 günde transfer olabilirsin demişlerdir, yada 3.gun işte
Deletedmom_85 canım benim sükïrler olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öyle canlı olarak tanimasamda seni çok düşünüyordum. Sükurler olsun
Deletedmom_85 sağol canım aydınlandım valla bence de dediğin gibidir. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🥹