Deletedmom_85 son durum doktor dedi tüp Bebeye musaitsin. Ama ben yabancıyim ya, önümüzdeki ay Memlekete Azerbaycana gidiyorum biletimi bile almışım. Doktor dedi riske atma, kalsın geri geldiyin ay hemen başlayalım. Bu arada doğal beslen dedi

Deletedmom_85 aminnn canim ALLAH razi olsun♥️💕islenilenleri yaptirdik Hayirlisi ile carsamba gunu esimle gidicez dosya teslimi icin😊

Deletedmom_85 Çok çok çokkk sevindim dualarım seninle inşAllah çok sağlıklı ilerlersiniz rahat bir gebelik yaşarsın minik mucizene kavuşursun :) Benimde Temmuzsonu gibi transfer olacak Allah nasip ederse dualarında bana da yer verirmisin ismim Merve :(

emy14 ederim tabi ki Rabbım hatta tedaviye gerek kalmadan nasip eder inşallah. Bu arada çok sağol canim☺️❤️

mucizeolsunn peki mesajını şimdi görmem. Gözden kaçırdığım var mı ayıp olmasın diye Bi göz gezdirdim ve varmış. Kusura bakma canım arada kalmış görmemişim 🥲 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İsminden cikartamadim konuşmadık mı hıcc😇 Rabbım isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sahada nasip etsin Rabbım inşallah 🩶

Deletedmom_85 konuştuk ara ara ama burda herkesin ismini hatırlayamıyoruzaminn tabiki 😀hiç önemli değil o kadar mesaj geldi arada kaynayabilir yani düşünmüş tekrar bakmışsın 🌹Aminn inşallah en kısa zamanda bana da burda paylaşmak nasip olur 🤲🤲

Deletedmom_85 rabbim hep hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah ♥️ Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına al çok mutlu oldum adına 🌼

Deletedmom_85 Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarınzda beni de anarsanız çoook sevinirim 🤲🤲🤲🌸