Deletedmom_85 yaaa 😍😍 rabbim sağlıcakla tamamlamayı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 maşallah maşallah maşallah maşallah 😍😍

Deletedmom_85 inşallah canım çok sağol Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Önümüzdeki ay 2 senemiz dolacak evlilikte . Güzel haber almak istiyoruz 🥹

Melike3435 canım hiç bir diyet uygulama akşam 6dan sonra ağzına sudan başka çeynemek lazım olan hiçç bişey alma 1aya büyük fark göreceksin ha bide günde 2litir su iç

Deletedmom_85 sağlıklı bı şekilde geçirirsin inşallah gebeliğini ve sağlıkla alırsın kucağına🥰 benim için de dua edin bütün gebe arkadaşlar dualarıniz kabul olsun ins benim riskli geçiyor ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldılar umarım bu da öyle olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen

CmreKsidar Yemin ederim geçen yaşadım. 14+2 olduk geçen ilk defa e bebek de tulum hastane çıkışı beğendim çok da yakın bir arkadaşım bu arada ve hediyeler oyuncaklar aldı. Bana dedi ki alma daha erken Allah korusun bir şey olursa onlara bakıp kahrolursun şaka gibi ya düşünceye bak, ben kahrolursam senin aldığın oyuncaklarla da kahrolurum dedim. Sen bilirsin onları kaldırırsın ama aldıklarını kaldırmak zor gibi bir şey kullandı. Negatif düşünmüyorum böyle konulara dahil etme sende dedim ay öyle sinir oldum ki anlatamam ya

Azraa33 bakalım benim doktorne zaman çağıracak. Ins kanda da güzel çıkar sonucum 🫠
          Hadi inşallah kazasız belasız gör yavrunun, yavrularını artık kaci tutmuş bakalım 😆

Deletedmom_85 hayırlı olsun canım ya seni hep görüyordum inan çok sevindim sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah 🤲🏻😊🌺

YLD_95 Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler aminn🤗🥰

Deletedmom_85 amin canım Allah’ın izniyle ilerler sağlıkla kucağına alacağın zaman bile gelir 😊 iyi düşün iyi olsun Allah büyük 🤲🏻🌺😊