Çoook sevindim çok güzel bi haber buu🌸 hep dualarımdaydın Allahım sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah başta senin sonra isteyen herkesin ve tüm gebelerin 🤲😊

Aysecan0335 çok teşekkür ediyorum kuzum, aminn diyorum en içten duygularımla. Çok şükür bu günleri de gösterdi Rabbım hamdolsun. Sizlerde eksik olmayın 🥰🥲

Deletedmom_85 MAŞALLAH, BAREKALLAH 🌸 biliyordum, ben buralardan gitmeden bu haberi vereceğini biliyordum :)) o kadar sevindim ki.. muticim. sağlıkla hayırla kavuşup büyütmen nasip olsun

Deletedmom_85 çok sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰♥️🥰

minikmucizeemaak Bence o arkadaşına aldıklarını paylaşmamalısın. Bir fesatlık sezdim. Ben 8 haftalıkken 2 tane tulum aldım. Sadece cinsiyeti belli değil pembe yada mavi alma dediler. Artık öğrendik erkekmiş yine de mavi eşyalar almayı düşünmüyorum 🥲5 sene önce de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bebek arabası almıştık herkesin ağzı açık kalmıştı🤣

Azraa33 olması gereken derken ? Mesela şöyle bişey varmış 35 yaş altına 1 embriyo 35 yaş üstüne 2 embriyo transfer edilir diye duyduk yasal olarak. Sizde de böyle mi oldu yani yaşa göre mi gittiler ? Yoksa bu kural devlette mi geçerli sadece acaba ? Bilginiz var mı ?

Tubatgn 19unda kan testi günü haber ederim kuzum. Az önce tekrar kaset test yaptım dunden daga net bariz belli çıktı. Demek ki artıyor herhalde beta çok şükür 🥰🥹🫂