CmreKsidar doğru söylüyorsun kuzum allahin dediği olur kötüyü çekmemek lazım Allah ne yazdıysa onu yasayacagiz❤️

Deletedmom_85 yok bebeğim ilki kürtaj oldu ilk oğlumu ölü doğurdum cennette şimdi yaşayan bir bebeğim var oğlum 2 yaşında işte karnımdaki doğarsa 2 çocuğum olacak

Deletedmom_85 Vallahi ben de şaşırdım hem rüyamda görüp hem postun denk gelmesine 😀senden de canım benim Rabbim o güzel kalbine göre versin❤️

Deletedmom_85 öyle canım Allah’ım tekrardan sınamasın inşallah evlatlarımızi sağ salim kucağımiza alırız hepimiz inşallah 🤲

Deletedmom_85 evet canım ilk denememiz. 1 kere aşılama denedik olmadı. Kilon nasıl peki ? Benim biraz fazla 83 üm 😞 vermeye çalışıyorum. O da olumsuz etkiliyo mudur acaba diye düşünüyorum 😐

Azraa33 ya senin 5 haftalık falan yazdığını görmüştüm geçenlerde nasıl yeni öğrendin. Duydun mu kalp atışını falan ay allahim sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin aminn 🥹

Melike3435 alllah ol dedikten sonra gerisi boş. Benim boyum172 58_60 arası da kilom var canım. Bende aşılama yaptırmıştır olmadı tüp bebek denedik işte sonra. İnşallah seninde tüzel haberlerini bekliyorum 🥹

Deletedmom_85 yaaa 😍😍 rabbim sağlıcakla tamamlamayı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 maşallah maşallah maşallah maşallah 😍😍

Deletedmom_85 inşallah canım çok sağol Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Önümüzdeki ay 2 senemiz dolacak evlilikte . Güzel haber almak istiyoruz 🥹

Melike3435 canım hiç bir diyet uygulama akşam 6dan sonra ağzına sudan başka çeynemek lazım olan hiçç bişey alma 1aya büyük fark göreceksin ha bide günde 2litir su iç

Deletedmom_85 sağlıklı bı şekilde geçirirsin inşallah gebeliğini ve sağlıkla alırsın kucağına🥰 benim için de dua edin bütün gebe arkadaşlar dualarıniz kabul olsun ins benim riskli geçiyor ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldılar umarım bu da öyle olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen