alpseda_ son adet tarihine göre hesaplıyorsun işte doktorda öyle hesaplarsa yüzde doksan doğru cikar

Deletedmom_85 Allah razı olsun gülüm ♥️ rabbim sağ salim mutlulukla huzurla kucağına almayı nast etsin inşallah ♥️

Deletedmom_85 gözün aydın olsun Rabbım sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle kuzum 🤲🏻🩶

Aaaysee bebeğim bana tutundu alllahima şükürler olsun kuzum hamdolsun 🥹🥲 inşallah sağlıklıdır tek temennim duam o korkuyorum biraz

Deletedmom_85
      Yaaaaa çoookk mutluu olduumm aşkım beniim artık tedaviye başlayacaktın biliyorum o kadar mutlu oldum ki anlatamam bacım hamile sanki kurban olduğum Allah’ım bak tam umudunu kesmiştin inşallah kurban olduğum Allah sağlıkla ilerler ve güzel haberleri hepimize verirsin resmen evin içinde çığlık attım hamileyim ve senin profilini görünce 🙈💖💖😘😘😘💖

mekselinaa çok teşekkür ederim canım benimm eksik olmayın inşallah saglikli hayırlı olur devamı gelir tek temennim o suann🥲 ah benle beraber ağlayan, sevinc çığlıkları atan kaç kişi oldu iyi ki varsınız🥰

Deletedmom_85 sonunda bu haberi senden duymak beni çok mutlu etti senin yorumlarına çok denk geldim uzun zamandır bekliyordun bu anı Allahm sağsalim sapsağlıklı uzun ömrürle kucağına almayı nasip etsin inşallah bu saatten sonra keninde de bebişine de çok çok iyi bakman lazım ❤🌸💖

Deletedmom_85
            Ya sende iyiki varsın kuzum benim o kadar çok dua edeceğim ki inşallah sağlıkla ilerleyecek ve sağlıkla alacaksın kucağına kızıma kardeş geliyor 🤭🥳🥰😘

Azraa33 canım neye göre çift embriyo kondu ? Bilmediğim için soruyorum . Sen mi öyle istedin ? Benim de ilk tüp bebek denemem bu ay 🥹

CmreKsidar Çok tuhaf insanlar. Şimdi indirimde bebek arabası alacağım bak gör bu haftada mı aldın diyeceklerini😂 En sok kavga edeceğim o olacak işte.. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım 💛

Deletedmom_85 korkma aşkım hep iyi düşün insaAllah kucağına aldığın günleri hep birlikte göreceğiz 💖💖💖 kan verdin mi

@Deletedmom_85 Kuzummm benim. Hikayeni az çok biliyorum 😍 Kendim hamile kaldığım an gibi sevindim. Rabb’im sağlıcakla önce karnında sonra kucağında büyütmeni nasip etsin🤲❤️ Allah’tan istemekten bıkmadın, vazgeçmedin. Çok şükür ki mücadelenin karşılığını buldun canımmm kardeşim. Kankalarımız çoğalıyor hayırlısıyla😍 Sağlıkla kucağımıza alalım bütün anneler olarak🤲 Hiçbir annenin canı yanmasın ve bu duyguyu yaşamak isteyen her canlı tatsın , yaşasın inşallah 💐🤲