Melike3435 inşallah nasip olur Allah büyük biz duamızı edelim pes etmek yok🥰
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
- Düzenlendi
Azraa33 bakalım benim doktorne zaman çağıracak. Ins kanda da güzel çıkar sonucum 🫠
Hadi inşallah kazasız belasız gör yavrunun, yavrularını artık kaci tutmuş bakalım 😆
Rabissssscee aminn inşallah çok sagolun🥰
alpseda_ senin kaç hafta gözüküyor kan ne zaman vereceksin canım
Deletedmom_85 hayırlı olsun canım ya seni hep görüyordum inan çok sevindim sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah 🤲🏻😊🌺
YLD_95 Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler aminn🤗🥰
Deletedmom_85 aminnn inşallah
Deletedmom_85 bilmemki haftasın 19vericem
Deletedmom_85 ayy içim kıpır kıpır oldu hayırlı olsun 🥰
Deletedmom_85 amin canım Allah’ın izniyle ilerler sağlıkla kucağına alacağın zaman bile gelir 😊 iyi düşün iyi olsun Allah büyük 🤲🏻🌺😊
alpseda_ son adet tarihine göre hesaplıyorsun işte doktorda öyle hesaplarsa yüzde doksan doğru cikar
Balbebek012 çok teşekkür ederim inşallah 🥰
Deletedmom_85 Allah razı olsun gülüm ♥️ rabbim sağ salim mutlulukla huzurla kucağına almayı nast etsin inşallah ♥️
YLD_95 doğru zaman su gibi geçiyor. Hayırlısı olsun inş canım sagolasinn🥰
Deletedmom_85 çooooook sevindim duygulandım sizle konuşmuştuk daha önce gözünüz aydın 🥰🥰
Deletedmom_85 gözün aydın olsun Rabbım sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle kuzum 🤲🏻🩶
Deletedmom_85 ayyy bebeğim vallahi ağladım resmen kalbim küt küt atti yazıyı okuyunca ya çok şükür bin şükür 😻😻😻😻
Aaaysee bebeğim bana tutundu alllahima şükürler olsun kuzum hamdolsun 🥹🥲 inşallah sağlıklıdır tek temennim duam o korkuyorum biraz
monarosamommy çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun canım benim🥰
Lur-2006 evet hatırladım sizi. Çok teşekkür ederim eksik olmayın 🥰