Deletedmom_85 Vallahi ben de şaşırdım hem rüyamda görüp hem postun denk gelmesine 😀senden de canım benim Rabbim o güzel kalbine göre versin❤️
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Sermec27 oyy Cennette bekleyen meleğin var ne kadar şanslısın ahiri boyutta tabi 🥹 sağ salim doğar ins
bebekveannesiii hepimizinnn inşallah ❤️❤️🫂
Deletedmom_85 öyle canım Allah’ım tekrardan sınamasın inşallah evlatlarımızi sağ salim kucağımiza alırız hepimiz inşallah 🤲
Deletedmom_85 bende hamile olduğumu öğrendim mutii kurban olduğum Allah devamınızda getirir inşallah 🙏
Deletedmom_85 evet canım ilk denememiz. 1 kere aşılama denedik olmadı. Kilon nasıl peki ? Benim biraz fazla 83 üm 😞 vermeye çalışıyorum. O da olumsuz etkiliyo mudur acaba diye düşünüyorum 😐
Azraa33 ya senin 5 haftalık falan yazdığını görmüştüm geçenlerde nasıl yeni öğrendin. Duydun mu kalp atışını falan ay allahim sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin aminn 🥹
- Düzenlendi
Melike3435 alllah ol dedikten sonra gerisi boş. Benim boyum172 58_60 arası da kilom var canım. Bende aşılama yaptırmıştır olmadı tüp bebek denedik işte sonra. İnşallah seninde tüzel haberlerini bekliyorum 🥹
Sermec27 amin inş balim🤲
Deletedmom_85 haber et muhakkak çok heyecanlandım 😍🫣
Youngmotherr vermem mi tabi ki veririm inşallah güzel çıkar sonuç 😚
Deletedmom_85 inşallah🫶🏻
Deletedmom_85 amin canım amin dualarımdasınız
Deletedmom_85 yaaa 😍😍 rabbim sağlıcakla tamamlamayı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻 maşallah maşallah maşallah maşallah 😍😍
Deletedmom_85 inşallah canım çok sağol Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Önümüzdeki ay 2 senemiz dolacak evlilikte . Güzel haber almak istiyoruz 🥹
Melike3435 canım hiç bir diyet uygulama akşam 6dan sonra ağzına sudan başka çeynemek lazım olan hiçç bişey alma 1aya büyük fark göreceksin ha bide günde 2litir su iç
Deletedmom_85 sağlıklı bı şekilde geçirirsin inşallah gebeliğini ve sağlıkla alırsın kucağına🥰 benim için de dua edin bütün gebe arkadaşlar dualarıniz kabul olsun ins benim riskli geçiyor ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldılar umarım bu da öyle olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Deletedmom_85 yaaa kurban olurum sana bennn bak sabrın meyvesi çok güzel oluyor güzelimmm Allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsinnnn♥️♥️🌹
CmreKsidar Yemin ederim geçen yaşadım. 14+2 olduk geçen ilk defa e bebek de tulum hastane çıkışı beğendim çok da yakın bir arkadaşım bu arada ve hediyeler oyuncaklar aldı. Bana dedi ki alma daha erken Allah korusun bir şey olursa onlara bakıp kahrolursun şaka gibi ya düşünceye bak, ben kahrolursam senin aldığın oyuncaklarla da kahrolurum dedim. Sen bilirsin onları kaldırırsın ama aldıklarını kaldırmak zor gibi bir şey kullandı. Negatif düşünmüyorum böyle konulara dahil etme sende dedim ay öyle sinir oldum ki anlatamam ya
YuvarlanamayanPaanda inşallah güzelim Allah razı olsun 🥲