Deletedmom_85 çok sevindimmmm bende yeni post açtım bende hamileyimmmm 🥰🥰🥰 🥹🥹🥹🥹🥹🥹Allahım sağlıkla tutunsunlar bize 🤲🤲🤲🤲 sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirelim sonra sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayo nasip etsin Allahımmm 🥹🥹🥹🥹🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲

Deletedmom_85 nolur modunu düşürme çok güzel düşün burda inşallah cinsiyet postlarınıda doğurdum postlarını da görücez Allahın izniyle çok bekledik şu güzel haberi çok şükür duyduk 🥰🤲🫶

Deletedmom_85 Ay görüyordum burada bebek istediğini. Şimdi bu postu görünce çok duygulandım. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻❤️

Deletedmom_85 yaa gözyaşım pıt. 🥺🥰 çok şükür canım çok şükür. Çok dua ettik, çok bekledik sonunda oldu. Tutundu minik muti sana. Ay resmen içim içime sığmıyor seni düşünemiyorum bile. Sağsalim gelsin inşallah minik muti. 🥰🤭❤Şu forumda en çok sana bir de @Armess_loya ma dua ettim. En kısa zamanda ondan da güzel haberler alırız inşallah 🥰🤭❤

• [silindi]

Deletedmom_85 keşke hemen soylemeseydin cnm kalp atışıni duyduktan sonra biraz daha geçseydi.
          Ben de tüp bebek yapmıştım öğrenir öğrenemez herkes duydu . Ve malesef gelişmedi kürtaj oldum. Nazar var yani