Nur_2525 inşallah aminnn🤗
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
esnyz14 inşallah canım Allah razı olsun 🥹
Deletedmom_85 amiiin inşallah 💞
Deletedmom_85 bişi demedim kız beta tahmini yaptım testten yola çıkarak😂
- Düzenlendi
Mucizemibekliyorum_ hemen hemen ikimizin aynı çıktı sanki benim ki Bi tik daha belli sanki. Bilmiyorumbanami oyle geldi de. Bir gün ara transfer farkı varsa ondan muhtemelen😄
Deletedmom_85 benim bekledikçe koyulaştı. Senin yapar yapmaz mı çıktı
Mucizemibekliyorum_ 5-10 saniye içinde çıktıı benim kuzum
Deletedmom_85 8.haftamdayım henüz canım
Deletedmom_85 Dimi öyle oluyormuş burada az çok tanıdıkların, buradan ne kadar tanınırsa işte nasıl mutlu olunuyormuş böyle haberlere. Sağlıkla kavuşalım inşAllah ♥️
Deletedmom_85 cokk sevindim sağlıkla ilerlesin insaAlah🐣🌸💕
Deletedmom_85 ayy çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al yavrunu inşallaah kan verip sonucunu da hemen buraya yaz🌸
Deletedmom_85 ayyy çok sevindimmmmmm 🤱💕💕💕💕
- Düzenlendi
Deletedmom_85 İnşallah burada 10-20-30- lu haftalarini görmekte nasip olur. Sağlıkla doğsun minik mucize 🌸🧿
Deletedmom_85 ayyyyy her gün girip girip bakıyorum ne yaptın ne var ne yok diye sırf senin için… çokkkk sevindim kuşum çokkkk sağlıklı sıhhatli kucağına al bebeğini Rabbim tamamına erdirsin çok duygulandım 🥹🥹🥹❤️🌸❤️❤️🌸
Deletedmom_85 Yaaa Maşallah çok sevindim senin adına Allahim nazarlardan korusun inşallah çok güzel bir hamilelik geçirip hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun güzel anneee🤲🤲❤️❤️💕
Deletedmom_85 BEN SANA DEMİŞTİM DEMİŞTİM DEMİŞTİM İNŞALLAH 6IZ OLUR GÖRÜRSÜN KILIĞINI
Deletedmom_85 aşkım vallahi görmediiiim
Zumzugukodummuzzingillatirim umikoyla uğraşıyordum
Ey tüm tanrı ve tanrıçalar. Bu kıza 6 adet Umiko gönderin…
Zumzugukodummuzzingillatirim Yaaaa bende sana yazdım kidsten haberin yoksa haber verim diye hani gördüm bende çok sevindim 😅