Sermec27 ay kaydettim her gün okuyacağım canım benim çok sagolasin. İnşallah sağlıklıdır ya tek korkum o suan🥹tahmin ettin demek ben olduğumu ha😍
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
glrasl AA öyle mi maşallah subhanallah sağlıkla ilerliyordu ins doğdu mu yoksa🥹
SecilM aminnnn amin amin inşallah sağlıklıdır başka ne isterim rabbimden🫂😍
minikmucizeemaak 19unda istedi canım
Rukiss35 inşallah canım benim Allah razı olsun 🥹🫂
ssa239688 inşallah çok sagolun
Deletedmom_85 çok mutlu oldum sizin adınıza bende bugün bebeğimi kucağıma aldım çifte mutluluk 💜
Pamuk çok şükür canım hamdolsun allah razı olsun 🥹🫂
Deletedmom_85 Sağol Canımın içi 🥰 Sağlıkla kucağına al mutimmmm🫶🏻🫶🏻
Eylulmom_ caniiim çok ama coook teşekkür ederim inşallah söylediğin gibi sağlıkla alırım bende kucağıma inşallah sagliklidir🥹 çok şükür Rabbım dualarımıza icabet etti hamdolsun
Mucizemibekliyorum_ evet bende o kervana katildim Allahını izniyle inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır.🥹 Sabisabi ne zaman yapacak acaba onuda güzel haberlerini bekliyoruz ins @alpseda_
Kalbiimde2can tamam insallH güzelim etmem mii aminn ❤️
Teslimenursevil çok sağol kuzum inşallah darısı sana olsun sağlıkla 🫂
alitalia ay ne güzel dua ettin aminn amin amin ecmain inşallah. Sağlıkla ilerler Rabbım tamamına da erdirir inşallah. Birazcık tedirginim şuan için 🥹
Rabbim sağlıkla sağsağlim kucağınıza almayıda nasip etsin inşaallah 🤲🏻
@Deletedmom_85
Deletedmom_85 oda yaptı pozitiiiiffff🥰
alpseda_ inşallah canim allah razu olsun.. tez vakitte seninde müjdeni alırız ins. Ne zaman yapacaksın merak ettim iyice 🥹
Mucizemibekliyorum_ hadi beeeeeeee ciddi misin şimdi yazdım bende ona allahim şükürler olsun hepimizin sağlıkla ilerler inşallah of çok mutluyum çok sevindim ya🥹🫂🫂
aydn-ozg- inşallah çok teşekkür ederim 🤗
mayaden yaa sahi mi benim yerime de bol. Bol.opun koklayın Allah bağışlasın Rabbım acısını, yokluğunu göstermesin Allah mübarek etsin inşallah 🫂❤️