Deletedmom_85 CmreKsidar biraz canım sıkıldı ama nazar değer falan yazmış biri İcim çok çürüdü yazmasamiydim dedim gerçekten asko sagolasin 😥
CmreKsidar Deletedmom_85 ay hiç sıkılmasın canın hep negatif konuşanlar olur sen şey de ben olumsuz birşey düşünmüyorum de hamile kaldığımda kıyafet aldığımda erken almışsın bişey olursa üzülürsün dediler ben kötü şeyler düşünmüyorum sizde böyle demeyin bana dedim. Bi arkadaş boş gebelik olabilir heveslenme hemen dedi yani hep böyle negatif olumsuz düşünenler olur sen hiç negatif düşünme herşey güzel olacak 🌸
Deletedmom_85 Esra_Omer_21 Asel777 Biroglanannesiii KLORAKHANIM Azraa33 nilsmomy Ay tek tek çok yzun oluyor Allah hepinizden razı olsun canlar ne olur dua edin saglikli olsun iyi ki varsiniz🫂
Azraa33 Deletedmom_85 bende hamile olduğumu öğrendim mutii kurban olduğum Allah devamınızda getirir inşallah 🙏
Deletedmom_85 alpseda_ Dolphin16 İnşallah hayirla sağlıkla ilerler hepimizin kızlar dua edelim birbirimize💕
gunesinannesi_ Deletedmom_85 Çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh❤️ rabbim isteyen diğer güzel annelere de nasip etsin🫶🏻
Deletedmom_85 cahillesohbetikestim çok sağol bebeğim Allah bin kere razı olsun ta Buradan hissettim varlığınızı dualarınızı inşallah sağlıklıdır tei korkum o şuan ya. Biri nazar var yazmasaydın keşke demiş İcim çok kötü oldu 😥🫂
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 korkma canım korkma. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Kötü gözden korusun sizi Rabbim. İyi düşün iyi olsun. 🤭🥰
Aylanursu Deletedmom_85 İçin hiç curumesin canım bende öğrenir öğrenmez herkeze soyledik şükür Rabbime 18 haftaya geldik Allah’ın izniyle birşey olmaz içine kötü dusunler sokma ☺️
Deletedmom_85 Aylanursu inşallah ya ben Allaha teslimim ondan gelecek ne varsa razıyım napalm bu kadar nasip etti bu günleri gösterdi bize. Duanın gücü nazardan dah etkili bence elimden geleni yapacağım duamı edeceğim gerisi takdiri ilahi artik🫠
Pinklove [silindi] Mutluluğunu paylaşmış bir insana bunlar söylenir mi ya? Azıcık düşünceli olun. O kız kaç yıldır bu günü bekliyor hemen neden kızın morelini bozuyorsun?
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Eşini dinleme pazara kadar 2 kere kalp atışı takip edersin git kan ver gözünü seveyim ya yakın olsak ben alır götürürdüm seni
Deletedmom_85 minikmucizeemaak ay bende acele etmek istemiyorum aslında çünkü hocada dicek takip edin bi kaç sefer diye. 5 6 kere kan vermiş olcam o zaman az daha sıkayım dişimi İnan bende çok merak ediyorum ama en azından betayida yüksek görürüz ins
Nnanaa Deletedmom_85 ayyyyy o kadarrr sevindimmmm kiii 😍 bugün aldığım en güzel haber hayırlı olsunnn bebeğiimm gözün aydınn be 🥲 inşallah sağlıcakla kavuşun 🙏🙏
Deletedmom_85 Nnanaa inşallah kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır da beta falanda güzel artar ins 🫠
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Tabi orası öyle ama en azından böyle için içini yemez sağlıklı mı vs diye anlamış olursun hem ne bileyim belkide ben çok aceleciyim