CmreKsidar biraz canım sıkıldı ama nazar değer falan yazmış biri İcim çok çürüdü yazmasamiydim dedim gerçekten asko sagolasin 😥

Deletedmom_85 Çokk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh❤️ rabbim isteyen diğer güzel annelere de nasip etsin🫶🏻

Deletedmom_85 İçin hiç curumesin canım bende öğrenir öğrenmez herkeze soyledik şükür Rabbime 18 haftaya geldik Allah’ın izniyle birşey olmaz içine kötü dusunler sokma ☺️

yaaaa o kadar çok sevindim kiii sağlıcakla ilerlesin inşllaaaahhhh :)))

[silindi] Mutluluğunu paylaşmış bir insana bunlar söylenir mi ya? Azıcık düşünceli olun. O kız kaç yıldır bu günü bekliyor hemen neden kızın morelini bozuyorsun?

Aylanursu inşallah ya ben Allaha teslimim ondan gelecek ne varsa razıyım napalm bu kadar nasip etti bu günleri gösterdi bize. Duanın gücü nazardan dah etkili bence elimden geleni yapacağım duamı edeceğim gerisi takdiri ilahi artik🫠

Deletedmom_85 ayyyyy o kadarrr sevindimmmm kiii 😍 bugün aldığım en güzel haber hayırlı olsunnn bebeğiimm gözün aydınn be 🥲 inşallah sağlıcakla kavuşun 🙏🙏