Deletedmom_85 Mutiii gerçek mi görüyorum.O kadar mutlu oldum ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🩵🩵

Deletedmom_85 yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam rabbim senin gönlünü hoş etti dilerim sağ Salim kucağına da almak nasip olur sen muhteşem bir anne olacaksın eminim buna ay rabbim 🤲🏻sanki ben yaşamış gibi sevindim 🤍 herşey gönlünce olsun

Aysnr11 çok sağol canım inşallah sonuda tüzel olur ins.her zaman dualarımda olacaksın İnan ki öğrenince bile ilk size dua ettim 🥹

Deletedmom_85 gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla güzel bir hamilelik geçirmeyi ve vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤️❤️❤️ çok mutlu oldum adına Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏻

kediannesiii ya iyi ki varsınız, derdimle dertlendiniz birlikte dualar ettik çok şükür gerçek oldu kabul oldu. Etmem mi hep ediyordum öğrenince de yine size isteyeb herkese ettim🥹

AsEr1206 cokk teşekkür ederim çok sağol canım benim inşallah io günleri de gösterir Rabbım isteyen. Bekleyen herkese 🥹

Deletedmom_85 tebrik ederim canım sağ salim kucağına Alasın tüm hamileler yeni öyrenenler hamilelikleri güzel sağlıklı geçsin sağ salim kucaklarına alsınlar evlat isteyen her kese nasip olsun bu sevinç🤲🤲🤲🤲

Sermec27 ay kaydettim her gün okuyacağım canım benim çok sagolasin. İnşallah sağlıklıdır ya tek korkum o suan🥹tahmin ettin demek ben olduğumu ha😍

glrasl AA öyle mi maşallah subhanallah sağlıkla ilerliyordu ins doğdu mu yoksa🥹

SecilM aminnnn amin amin inşallah sağlıklıdır başka ne isterim rabbimden🫂😍