Deletedmom_85 ay sonundaaaaa 😍 çok mutlu olduummm 🥰 hayırlı, sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah 🤲🏻 ne yazacağımı bilemedim sevinçten 🤭♥️

Deletedmom_85 her aşaması heyecanlı , mutluluktan ağlatan cinsten. Dün gibi herşey.Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, tamamına erdirsin ve sağlıklı ömrü olsun hep. 🤲🏻

Deletedmom_85 ayyy çok şükür ya Rabbim o kadar sevindim ki senin adına kardeşim Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin ♥️ 🥰 🧿

Deletedmom_85 Mutiii gerçek mi görüyorum.O kadar mutlu oldum ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🩵🩵

Deletedmom_85 yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam rabbim senin gönlünü hoş etti dilerim sağ Salim kucağına da almak nasip olur sen muhteşem bir anne olacaksın eminim buna ay rabbim 🤲🏻sanki ben yaşamış gibi sevindim 🤍 herşey gönlünce olsun

Aysnr11 çok sağol canım inşallah sonuda tüzel olur ins.her zaman dualarımda olacaksın İnan ki öğrenince bile ilk size dua ettim 🥹