SecilM tanımadığım bilmediğim benim icin dua eden ne çok insan varmış. Allah hepinizden razı çok sagolun. Allah bağışlasın benim yerime koklayın öpün bol bol bebeginizii😻🫂 inşallah sağlıklıdır inss
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 cümlemizden 🌹
pnremr22 çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun canım. Konuşmuşuzdur tabi ki muhakkak 🥹 oy sen büyütmussun bile Allah bağışlasın ❤️
Deletedmom_85 oy Allah razı olsun bitanem. Sende inşallah çok güzel anılar yaşayacaksın çok çaba gösterdin rabbim simdi mükafatını vermeye basladı. Hissediyorum cok mutlu ol 🥰
Deletedmom_85 bende bekleyecektim ama dayanamadım 🥲 testte pozitifi görünce hemen gidip kan verdik. İçinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın, artık stres yerini mutluluğa bıraksın rahat olmaya çalış, sonuçtan sonra kuş gibi hafifledim. 💕🥹
Deletedmom_85 ağlicam sanırımmm😱😢 çok duygulandım çoğu zaman burda beraberdik bebek isteyenler olarak hep görürdüm yorumlarını ve dua ederdim inşallah sana da nasip olur diye çok istiyordun. Çok şükür yaşamışsın bu sevinci. Allah’ım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al. Tez vakitte bizde alırız bu güzel haberşi inşallah bizim bekleyişimiz de son bulur aminnnnnn🤲🤲🤲😢💕🌺
- Düzenlendi
AsEr1206 Maşallah Rabbım tamamına erdirsin ins. İnan ki bende o kadar rahtladim ki hafifledm resmen 🥹
Deletedmom_85 Oyy allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahh kendim hamile olmuşum gibi sevindim çok çabaladın allahım mükafatını verdi çok şükür. Darısı inşallah bana ve isteyen herkese olsun ♥️♥️♥️
Deletedmom_85 inanmıyorummm🥲 çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Deletedmom_85 ayy o kadar sevindimm kiii 🥲 hepimizin dualarindaydin canım dualarımız kabul oldu bu ara her foruma girişimde senden haber var mıdır diye bakıyordum bize umut olursun inşallah demiştim umut oldun gerçekten 🥰 Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah nolur bize de dua et gozunaydin canım 🤲🌸🥰
Deletedmom_85 inşallah canım. Benim 59 çıktı yarın yeniden vericem inşallah sağlıklıdır yükselmiştir 🙏
Deletedmom_85 bu yol çok güzel olacak, çektiğimiz cefanın canı sağolsun, şu sefanın güzelliğine bakın diye seveceğiz bebeklerimizi 🥲❤️ herşey gönlünce olsun, bende artık buralarda olacağım. Merakla haber bekleyen, senin için dua eden biri daha oldu 🥹
- Düzenlendi
@Deletedmom_85 Yaaa böyle uzun bir şekilde hamileyimmmmm yazısını görünce bir heyecanlandım senin beklediğini bildiğim için kesin mutidir dedim resmini görünce çok sevindim cidden yaa gerçekten bende çok zorluklarla evlat sahibi olduğum için çok iyi anlıyorum bu yoldan geçenleri inşallah sağ salim kucağına alırsın evladını canım bak sana bir dua söyleyecegim doğuma kadar her gün elini karnına koy bunu oku
Ya tammü fela tesüfül elsünü külle künhi celalihi ve mülkihi veizzih ya tammü 🥰
Allah’ım tamamına erdirsin inşallah 🤲♥️🥰
Deletedmom_85 canım çok sevindim seninle geçen yıl konuşmuştuk bir başlıkta bende tüp bebekyaptırdım 7.gün 14 değerle öğrenmiştim hadi hayırlısı olsun ☺️
Deletedmom_85 Ferah tut gönlünü, sağlıkla seninledir inşAllah. Gidip kan verseydin 2 gün sonra bidaha verirdin🥹♥️
Deletedmom_85 gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🏼
Deletedmom_85 ay sonundaaaaa 😍 çok mutlu olduummm 🥰 hayırlı, sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah 🤲🏻 ne yazacağımı bilemedim sevinçten 🤭♥️
Deletedmom_85 kiz tabi sigmaz az mi bekledin sen bide kalp atisini duy🥹
Deletedmom_85 Evet inşallah benim de 1.5 sene oldu artık beklemedeyiz❤️❤️
Deletedmom_85
Kan ne zamn vereceksin gulum