Deletedmom_85 alitalia ay ne güzel dua ettin aminn amin amin ecmain inşallah. Sağlıkla ilerler Rabbım tamamına da erdirir inşallah. Birazcık tedirginim şuan için 🥹
alitalia Deletedmom_85 daha çok yeni tedirgin olman çok doğal. İşin özü doğum olana kadar tedirginlik hiç bitmiyor. İyi düşün iyi olsun inşallah 🙏🏻 güzel enerjiler gönder miniğine❤️
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ hadi beeeeeeee ciddi misin şimdi yazdım bende ona allahim şükürler olsun hepimizin sağlıkla ilerler inşallah of çok mutluyum çok sevindim ya🥹🫂🫂
Deletedmom_85 alpseda_ inşallah canim allah razu olsun.. tez vakitte seninde müjdeni alırız ins. Ne zaman yapacaksın merak ettim iyice 🥹
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 evet kuzum ya 3 müzde bugün öğrendik çın şükür Allah sağlıkla zamannnda kucaklarımıza da almayı nasip etsin🥰 senin Şuan betan 50-60 falandır varta 🥰
Deletedmom_85 mayaden yaa sahi mi benim yerime de bol. Bol.opun koklayın Allah bağışlasın Rabbım acısını, yokluğunu göstermesin Allah mübarek etsin inşallah 🫂❤️
eylulmihrasmom Deletedmom_85 mutiiii hep seni ariyordu gözlerim bu forumun gelmiş geçmiş en en en güzel gebelik haberi 🥹🥹 çookk duygulandım ve çookk mutlu oldum Rabbim sağlıcakla ilerletmeyi ve kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍 binlerce şükür💓💓💓 oldu bu iişşş 🥲
Deletedmom_85 eylulmihrasmom ah nasıl duygulandım şimdi tekrar. Allah razı olsun kuzum benim var olun! Bu mutlu günümde de yalnız bırakmadınız,🥹🫂
Deletedmom_85 Durubebegim vallahi billahi bugünden beri Leyla gibiyim anca yarın aklıma gelirdi herhalde helal et dalgınlığıma sevincimi ver. Yoksa ilk etiketi atacagmkişilerden biri sendinnnn canooo
Durubebegim Deletedmom_85 takılıyorum cano sen mutlu olsa gerisi boş😁 darısı ablama ve semrama inşallah 😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿
Durubebegim Deletedmom_85 sağlıklı merak etme çok güzel bir gebelik çok sağlıklı bir bebeğin olacak buna inan🥰😘😘
Durubebegim Deletedmom_85 aslaaaa kuzum ben zaten snde çok umutluydum çünkü maşallah embriyolar güzel ilerlemişti🧿
Deletedmom_85 Durubebegim of hep aklımdalar ya Allah inandırsın her namazımin arkasından dua ediyorum onlara🥲 semram Bayadır yok inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir