Mekklc çok şükür sizindemi transferde? Kan ne zaman vereceksiniz,? Sizinde gozunuz aydin😍

Deletedmom_85 canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin
    Acaba tedavi mi görüyordunuz kaç ay sonra oldu
    Benim kuzenim de olmuyor 1 seneden beri sıkıntı yok diyip yolluyolarmis

Bbetll aminnnnn allahim öğrenince çok ağladım. Çok dua ettim zaten allahim bekleyenleri dağa fazla bekletme diye Allah büyük dualarımız elbet bir gün kabul olacak inşallah. Duaların için çok teşekkür ederim canım

Deletedmom_85 yok doğal yolla oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin . Ben yarın ilk iş kan vericem eğer pozitif ise doktoruma gidicem ona göre iğne vs mı verir bilmiyorum endişeliyim. 🥹

Burnumageliyoduslkmsn ay bilmiyorum ya kaç kişi yazmış ağlıyorum diye 🥲 çok teşekkür ediyorum güzel kuzum Allah razı olsun Rabbım isteyen bekleyen herkese versin inşallah

Deletedmom_85 bizimde 1 yıl olmadı şimdi de 3 kere üst üste kimyasal oldu bakalım inşallah sağlıklı bir gebelik de oluşur bizimde sebepsiz bende aşılama mı yapsam diye düşünüyorum artık

Busraaaaaaaaaaa12 evet tüp bebek tedavisi gördüm ilk tedaviim ilk denemem allahima şükürler tutundu bebeğim. İnşallah sağlıklıdır 🥹 otellere gitsinler canım devlet pek ilgili.degil

Deletedmom_85 kız mutluluğuna kurban olayım ya 🥹🥹 o kadar çok sevindim ki senin adına. Çok istedin, çok bekledin, çok sabrettin ve sonunda senin minik tospaaa yola çıktı geliyor 😍 kan verdiğin güne, hatta hayır kucağına aldığın güne kadar dualarım seninle olacak kuzucum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻