- Düzenlendi
Busraaaaaaaaaaa12 evet tüp bebek tedavisi gördüm ilk tedaviim ilk denemem allahima şükürler tutundu bebeğim. İnşallah sağlıklıdır 🥹 otellere gitsinler canım devlet pek ilgili.degil
Busraaaaaaaaaaa12 evet tüp bebek tedavisi gördüm ilk tedaviim ilk denemem allahima şükürler tutundu bebeğim. İnşallah sağlıklıdır 🥹 otellere gitsinler canım devlet pek ilgili.degil
Deletedmom_85 kız mutluluğuna kurban olayım ya 🥹🥹 o kadar çok sevindim ki senin adına. Çok istedin, çok bekledin, çok sabrettin ve sonunda senin minik tospaaa yola çıktı geliyor 😍 kan verdiğin güne, hatta hayır kucağına aldığın güne kadar dualarım seninle olacak kuzucum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Deletedmom_85
Ayyy ne yazicam bilemedim asko yaaa 🥹🥹🥹🥹🥹
Mekklc çok şükür sevindim sizin adınıza. Benim dağa var zaten test günüme o yüzden acele etmiyorum benimki tedavi ile oldu
Deletedmom_85 🦋💜🙏🏻🫶🏻
Aysel_krdg Bi şansını dene kuzum. Yine gebe kalabiliyorsun. Allaha şükür buda güzel bisey Rabbım saglikli hayırlısını nasip etsin ins
Rapunzelinanasi çok şükür kuzum benim Allah bin kere razı olsun hep yanımdaydın şimdide sevincimi ortak oluyorsunuz, inşallah sağlıklıdır 🥹
Deletedmom_85 valla bende öyle diyorum özele gidin diye para kiyamiyolar. Bebek istiyorlar. 1 kez dedim borç harç var diyolar eeee bebek olunca masraf 3 katı diyorum tartışma yaşadık daha da birsey demem vallahi
İstanbul da mı gördünüz acaba neladr ödediniz
Çok çok çok mutlu oldum senin adına aman dikkat et iş güç ağır şeyler yapma 🥰
Deletedmom_85 Çok şükür rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 😍😍
Deletedmom_85 aiyyyy ne kadar çok sevindim nasıl heyecanlıydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🩷🌸
iki_canavar_annesii25 çok şükür allahima bebeğim tutundu 🥹 inşallah sağlıklıdır ne olur dua et bebegim
Deletedmom_85 Amiiin amiiin 🥰🥰🥰❤️❤️
Bende 5 haziranda transfer olmuştum, dün akşam pozitifi gördüm. Kan verdim oda pozitif çıktı. Buraya bugün kayıt oldum şimdi tesadüfen dolaşırken bu yazıyı gördüm. Öyle mutlu oldum ki anlatamam. Allah bu haberi bekleyen herkese en güzel şekilde nasip etsin. Bizde bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🥹❤️ Deletedmom_85
Deletedmom_85
Çok şükür kuzum ♥️🥰 sağlıkla gelsin minik fasuleymiz 😍😍😍 çok bekledik onu 🥹🥹 hep
Dualarımda olacaksıniz gülüm 💜
Kaç gündür postlarina bakıp duruyordum test yaptın mı diye
Deletedmom_85 amin inşallah hepimize
Deletedmom_85 Ayyyy şükürler olsun canım benim 🤲 inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🤲🤲 ay birde ikizmis 🥰🥰🥰 Ya çok sevindim sanki böyle çok yakın bir akrabam, arkadaşım hamileymiş gibi sevindim gerçekten inşallah sağlıkla gelir insallllllllaaahhh🤲🤲🤲🤲🌹🌹
Busraaaaaaaaaaa12 çok şükür canım dikkat edeceğim 70-75 arasu tuttu ilaçlar, klinik masrafı, dondurma ucreti vs evet İstanbulda gördüm. Laf dinlemiyorlarsa kendileri bilir sen elinden geleni yapmışsın sonuçta
Mekklc inşallah amiiiin 🥰
kalorisizpatates inşallah canım çok sağol ah o heyecanı gel bide simdi gor 🥹
AsEr1206 aminn Rabbım kimseyi çok bekletmesin ins🥲 sizin adınıza da çok sevindim ya maşallah. Doktorunuz ne zaman kan verin demişti size