Busraaaaaaaaaaa12 evet tüp bebek tedavisi gördüm ilk tedaviim ilk denemem allahima şükürler tutundu bebeğim. İnşallah sağlıklıdır 🥹 otellere gitsinler canım devlet pek ilgili.degil

Deletedmom_85 kız mutluluğuna kurban olayım ya 🥹🥹 o kadar çok sevindim ki senin adına. Çok istedin, çok bekledin, çok sabrettin ve sonunda senin minik tospaaa yola çıktı geliyor 😍 kan verdiğin güne, hatta hayır kucağına aldığın güne kadar dualarım seninle olacak kuzucum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻

Mekklc çok şükür sevindim sizin adınıza. Benim dağa var zaten test günüme o yüzden acele etmiyorum benimki tedavi ile oldu

Aysel_krdg Bi şansını dene kuzum. Yine gebe kalabiliyorsun. Allaha şükür buda güzel bisey Rabbım saglikli hayırlısını nasip etsin ins

Rapunzelinanasi çok şükür kuzum benim Allah bin kere razı olsun hep yanımdaydın şimdide sevincimi ortak oluyorsunuz, inşallah sağlıklıdır 🥹

Deletedmom_85 valla bende öyle diyorum özele gidin diye para kiyamiyolar. Bebek istiyorlar. 1 kez dedim borç harç var diyolar eeee bebek olunca masraf 3 katı diyorum tartışma yaşadık daha da birsey demem vallahi
          İstanbul da mı gördünüz acaba neladr ödediniz
          Çok çok çok mutlu oldum senin adına aman dikkat et iş güç ağır şeyler yapma 🥰

Bende 5 haziranda transfer olmuştum, dün akşam pozitifi gördüm. Kan verdim oda pozitif çıktı. Buraya bugün kayıt oldum şimdi tesadüfen dolaşırken bu yazıyı gördüm. Öyle mutlu oldum ki anlatamam. Allah bu haberi bekleyen herkese en güzel şekilde nasip etsin. Bizde bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🥹❤️ Deletedmom_85

Deletedmom_85
              Çok şükür kuzum ♥️🥰 sağlıkla gelsin minik fasuleymiz 😍😍😍 çok bekledik onu 🥹🥹 hep
              Dualarımda olacaksıniz gülüm 💜
              Kaç gündür postlarina bakıp duruyordum test yaptın mı diye

Deletedmom_85 Ayyyy şükürler olsun canım benim 🤲 inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🤲🤲 ay birde ikizmis 🥰🥰🥰 Ya çok sevindim sanki böyle çok yakın bir akrabam, arkadaşım hamileymiş gibi sevindim gerçekten inşallah sağlıkla gelir insallllllllaaahhh🤲🤲🤲🤲🌹🌹