Deletedmom_85 hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
aybarsaybuke hala dualarimdasin hiç bırakmadım ki🥲 kişileri sayarken 3.sirada yer alıyorsun her namazımdan sonra. Kucağına alana kadar dualarimdasin demiştim sana😍
Mutluemos çok teşekkür ederim benim canimmm. Dualarımız kabul oldu çok şükür Allah bin kere razı olsun 🥰🥹
Kivircikkuala evet demiştin kuzummm. Allahim senide mujdelendirsin hep dualarimdaydiniz, dualarımda olacaksınız,
Kalbiimde2can çok teşekkür ediyorum ku,zumm eksik olmayın ya bende çok ağladım aah ahh
Yenibirannee inşallah teşekkür ederim 🥹
znkara inşallah teşekkür ederim 🥹
aysenuroztunc inşallah kuzummm Allah razı olsun
en_guzel_emanetlerim ay Buradan hissettim zaten hislerini. Çok dua ettiniz benle beraber Rabbım birinize bin kartsin hepinizin. Bende çok agladimmm ah aahh canımmmm🥹
umutluanneadayi teşekkür ederim canım benim Rabbım sana da bu müjdeyi versin inşallah bekletmesun daha fazla🥹
Kelebekl cumartesi Bi tekrar kaset yaparım inşallah sağlıklıdır ta senin kaç çıktı beta canım
Deletedmom_85 Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim mutluluğunu daim etsin
nino033 çok teşekkür ederim canimmn
Deletedmom_85 sizi hep görüyordum bu tarz postlarda çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Mekklc çok şükür sizindemi transferde? Kan ne zaman vereceksiniz,? Sizinde gozunuz aydin😍
Deletedmom_85 aminn inşallah bebeğim senin adına çok ama çok sevindim kendimin olmuş gibi 🙃♥️
Deletedmom_85 canım hayırlı olsun gözün aydın Rabbım sağlıkla almayı nasip etsin
Acaba tedavi mi görüyordunuz kaç ay sonra oldu
Benim kuzenim de olmuyor 1 seneden beri sıkıntı yok diyip yolluyolarmis
Bbetll aminnnnn allahim öğrenince çok ağladım. Çok dua ettim zaten allahim bekleyenleri dağa fazla bekletme diye Allah büyük dualarımız elbet bir gün kabul olacak inşallah. Duaların için çok teşekkür ederim canım
Deletedmom_85 yok doğal yolla oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin . Ben yarın ilk iş kan vericem eğer pozitif ise doktoruma gidicem ona göre iğne vs mı verir bilmiyorum endişeliyim. 🥹
Burnumageliyoduslkmsn ay bilmiyorum ya kaç kişi yazmış ağlıyorum diye 🥲 çok teşekkür ediyorum güzel kuzum Allah razı olsun Rabbım isteyen bekleyen herkese versin inşallah