kubraaksoy bebek hareketi var bende durmuyor zaten hic yerinde bizede haber verirmisin 🥰
32 haftalık hamilelerr 🌺🌼
Minis122 sona dogru nasil dayancam bilmiyorum ilk oglum 37+1de dogmustu insallah buda erken gelir kuyruk sokumumda agriyor tansiyon düsüklügümde oluyor allah yardimcimiz olsun🤲🏻❤️
Kızlar sizinde göğsünüzden süt geliyormu🥲 sol göğsüm sızlıyor ve süt akıyor normalde de geliyordu ama bu kdar değildi tedirgin oldum biraz
@kubraaksoy bende bugün 32. Hafta oldum😌 mide ekşimesi var bende başından beri 😕bebeğim çok hareketli ama bu 2. Hamileliğim benim.. benimde adet ağrısı gibi sancım oluyor özellikle yatarken dönünce acıyor alt bölgem🥲 perşembe günü doktor kontrolüm var bakalım bebiş nasıl😌
kubraaksoy benim hiç adet gibi sancım olmadı 34. Hafta . Batma ve basınç şeklinde ağrılar oluyor hem kasık hem makatta. Ama geçiyor geri. Karnımda hiç kasılma toplanma da olmuyor🤷🏻♀️
Kalbiimde2can tmm veririm
EzoAlya kontrolden sonra bize de haber ver canım benim kontrol daha pazartesi gunune
@kubraaksoy tamam canım haber veririm. Ben birde kabuslar görmeye başladım bu aralar ya ağırlık çöküyor bide üstüme.. Ama ilk hamileliğimde de oldu bu hatırlıyorum🥲🥲sizlere de oluyor mu
@Fatmanuracar canım süt gelmiyor benim göğsümden ama bu normal bi durummuş internette öyle yazıyor. 😌
Kalbiimde2can allahim sag saglimm kavusmayi nasip etsin cnmn ins vala bnede bibyandn erken mi gekse diyorum biraz
Minis122 amiiin insallah canim 🤲🏻 evet bende istiyorum 37de falan gelse ne iyi olurdu 🤭
kubraaksoy bebeğinizin kilosu nedir
kubraaksoy 33+1 olduk. Durmak yok çalışmaya devam 😁 hayırlısıyla cuma günü karneleri verip tatile çıkıyoruz artık ☺️
Fatmanuracar0 evet geliyor benim de
Melekrcn bugün baktık 32+2 1927 Gr sizinki kaç kilo ve kaçıncı haftaniz
SSumm iyi ne guzel dinlenirsiniz sonra 🌺
kubraaksoy temizlik bebek odası hazırlıklarımı yapacağım sonra inşallah 🤗
kubraaksoy 32+4 dün baktık tam 2 kilo 43 cm
SSumm valla ben de eşimle yaptım temizliği her şeyi o yaptı ben bı tek yardım ettim ama günün sonunda yorgunluktan ölüyordum 😅😅
kubraaksoy bugün tam 32+0. Hastanedeyiz kanamadan. Benim de çok oluyordu canm istirahat et bol bol