• Gebelik
  • 32 haftalık hamilelerr 🌺🌼

kubraaksoy ins cikmaz canim.bisi haber edersin tuvalete cikmamda sıklaştı suan bi yandanda kendimi sakin tutup hic bisi yok. Die die stres oldum

Çok çabuk yoruluyorum geceleri uyumak dönmek iyice zorlaştı hastane çantasını hazırlamaya başladım yavaş yavaş , ağırlaşmadan bitsin 🙏❤️

Minis122 sona dogru nasil dayancam bilmiyorum ilk oglum 37+1de dogmustu insallah buda erken gelir kuyruk sokumumda agriyor tansiyon düsüklügümde oluyor allah yardimcimiz olsun🤲🏻❤️

Kızlar sizinde göğsünüzden süt geliyormu🥲 sol göğsüm sızlıyor ve süt akıyor normalde de geliyordu ama bu kdar değildi tedirgin oldum biraz

@kubraaksoy bende bugün 32. Hafta oldum😌 mide ekşimesi var bende başından beri 😕bebeğim çok hareketli ama bu 2. Hamileliğim benim.. benimde adet ağrısı gibi sancım oluyor özellikle yatarken dönünce acıyor alt bölgem🥲 perşembe günü doktor kontrolüm var bakalım bebiş nasıl😌

kubraaksoy benim hiç adet gibi sancım olmadı 34. Hafta . Batma ve basınç şeklinde ağrılar oluyor hem kasık hem makatta. Ama geçiyor geri. Karnımda hiç kasılma toplanma da olmuyor🤷🏻‍♀️

EzoAlya kontrolden sonra bize de haber ver canım benim kontrol daha pazartesi gunune

@kubraaksoy tamam canım haber veririm. Ben birde kabuslar görmeye başladım bu aralar ya ağırlık çöküyor bide üstüme.. Ama ilk hamileliğimde de oldu bu hatırlıyorum🥲🥲sizlere de oluyor mu

@Fatmanuracar canım süt gelmiyor benim göğsümden ama bu normal bi durummuş internette öyle yazıyor. 😌

Minis122 amiiin insallah canim 🤲🏻 evet bende istiyorum 37de falan gelse ne iyi olurdu 🤭

kubraaksoy 33+1 olduk. Durmak yok çalışmaya devam 😁 hayırlısıyla cuma günü karneleri verip tatile çıkıyoruz artık ☺️