Nasıl geçiyor günleriniz biraz dertleşelim. Benim bir haftadır hafif hafif adet sancısı gibi ağrım ve mide bulantim oluyor bunlar normal mi sizde de oluyor mu.
32 haftalık hamilelerr 🌺🌼
kubraaksoy ben serklajlıyım şimdiye kadar zordu sürecim 27 haftamdam sonrası güzel geçti ayaklandım . Şimdi her işi yapıyorum çok tempolu geçiyor günlerim.siz kaç kilo aldınız
Yarın 32 olucaz inşallah bende çok yorgunluk var canım bişi yapmak istemiyor iş yapmak istemiyor yan gelip yatmak bile zorluyor . Bide havalar bunaltıyor 😅
Melekrcn serklaj ne demek çok duyuyorum ama hiç bakmamıştım anlamına
Ben 12 kilo aldım 🙄☺️
kubraaksoy yarim 32 olcam.ins ama sanki 38 haftalik.gibiyim. arada sancim oluyor karnim sertlesiyor kasikalrima.sizi vuruyor arada. Bugun hic iyi degildim. Bi ara dedim herhalde. Sanci baslicak
Aynr1380 o yan gelip yatma işi bende de var😅
kubraaksoy bu günümüze çok şükür bi sıkıntımız yok 🤲🏻🌸
Minis122 normal mi acaba ya bende de adet sancısı ve mide bulantısı var
mmomyskaan masallah
kubraaksoy bilmiyorum ki canm eger devam ederse bir sure daha acile.gitmeyi dusunuyorum persembe gunude doktor randevum var
Minis122 benim de pazartesi var kontrolüm. Ebeme yazdım bakalım ne diyecek
kubraaksoy ben devlete gittigim.icin mumkun olmuyor doktora ulasmak. İns birseyimiz yoktur. Suan sag sol kasiklara baski hossediyorum sol.bosluktan. One dogru bi sizi geldi.gevti kizimda 8m ayin icinde hissetmedigim sancidan kaynakli 3 gun yatmistim bunda bole hossetmek korkutuyor
Minis122 benimki de üni hastanesi ben aile hekimindeki ebeye yazdim ama kasıklarda ağrı varsa bı görün için rahat etmiyorsa
kubraaksoy devam ederse acile.gidicem.cnm. Suan agrim kesildi kipir kipir ocerde yattim uzandim.biraz
Minis122 hm iyi yapmışsın çok yorma kendini dikkat et
kubraaksoy temizlik yapicam ama.bu gidisle zor gibi bi doktor kontrolunden sonra baslarim. Artik yoksa. Cok zor
kubraaksoy 31+5 bizde adet agrisi gibi geliyor arada ve cok sertlesiyor karnim ordan oraya kasiyor hep kendini anlamadim bide alt bölgem (vajina) cok agriyor gece dönerken bile agrisinden uyaniyorum.. ilk hamileligimde böyle seyler yasamadim hic bu nedir böyle 😐
Minis122
Ben de Ebeme sordum boyle adet sancım ve mide bulantım var diye o da bebek hareketi var. Mi diye sordu ve yarın idrar tahlili için aile hekimligine çağırdı bakalım inşallah bişey cikmaz
Kalbiimde2can tam anlamiyla bnei anlatmissiniz bende ilkde bole hic olmamisti simdi cok zorluyor
- Düzenlendi
kubraaksoy ins cikmaz canim.bisi haber edersin tuvalete cikmamda sıklaştı suan bi yandanda kendimi sakin tutup hic bisi yok. Die die stres oldum