Kalbiimde2can tmm veririm
32 haftalık hamilelerr 🌺🌼
EzoAlya kontrolden sonra bize de haber ver canım benim kontrol daha pazartesi gunune
@kubraaksoy tamam canım haber veririm. Ben birde kabuslar görmeye başladım bu aralar ya ağırlık çöküyor bide üstüme.. Ama ilk hamileliğimde de oldu bu hatırlıyorum🥲🥲sizlere de oluyor mu
@Fatmanuracar canım süt gelmiyor benim göğsümden ama bu normal bi durummuş internette öyle yazıyor. 😌
Kalbiimde2can allahim sag saglimm kavusmayi nasip etsin cnmn ins vala bnede bibyandn erken mi gekse diyorum biraz
Minis122 amiiin insallah canim 🤲🏻 evet bende istiyorum 37de falan gelse ne iyi olurdu 🤭
kubraaksoy bebeğinizin kilosu nedir
kubraaksoy 33+1 olduk. Durmak yok çalışmaya devam 😁 hayırlısıyla cuma günü karneleri verip tatile çıkıyoruz artık ☺️
Fatmanuracar0 evet geliyor benim de
Melekrcn bugün baktık 32+2 1927 Gr sizinki kaç kilo ve kaçıncı haftaniz
SSumm iyi ne guzel dinlenirsiniz sonra 🌺
kubraaksoy temizlik bebek odası hazırlıklarımı yapacağım sonra inşallah 🤗
kubraaksoy 32+4 dün baktık tam 2 kilo 43 cm
SSumm valla ben de eşimle yaptım temizliği her şeyi o yaptı ben bı tek yardım ettim ama günün sonunda yorgunluktan ölüyordum 😅😅
kubraaksoy bugün tam 32+0. Hastanedeyiz kanamadan. Benim de çok oluyordu canm istirahat et bol bol
Kalbiimde2can canım o sertleşme ile gelen ağrı yalancı ağrı lar oluyor bende yeni öğrendim nst ye bağlıyım dünden beri serumla biraz hafifledi
kubraaksoy bitmeyen ağrılarım var doğurasım var 40 olsa da doğursam 😁🤣
Yrgnnnnnn hm çok geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallah. Ben de dün nst ye falan girdim sancım çıkmadı eve geldim bebek de iyiydi. Bu arada haber et bize ne diyecek acaba doktorlar neden kanama olmuş ki
Balbebek012 😅beniim bebegin 40 i bulacagini da düşünmüyorum ben nedense içime öyle doğuyor. Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak. Allah herkese nasip etsin
kubraaksoy plesenta aşada benim canım o yüzden olmuş sürekli yatış diyordu dün bi dışarıya çıktım hemen belli etti kendini 😕