• Öneri
  • Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚‍♀️

2evlat1anne 28+2deyim 29+2de kontrolümüz var kontrol sonrası kıyafetleri yıkayıp ütüleyip 30 gibi hazırlamaya başlayacağım nasipse 🌸

2evlat1anne ilk kızımda iki hatta üç çanta hazırlamıştım acemilik işte bu kez oğlumda tek bir çanta hazırladım hem oğluma hem bana gerekli olan kullanıldığını bildiğim şeyleri koydum sadece abartiya gerek yokmuş tek bi çanta yetti bize

Damlagulll normal doğumda açılmaya yardımcı olduğuna inanılıyor bende yeni öğrendim deneyeceğim

2evlat1anne bende kadın doğum servisinde çalıştım işlemleri bitince pazar bile olsa çıkışı yapılıyordu

Esray1 tesekkür ederimm 🌸 30 haftalıgım şuanda lekelenmeyle geldim. Nst düzenli ağrılarım çıkınca yatıs verdi. Şuan agrı kesici ilaç ve bebeğin ciğerlerini geliştirmek için iğne vuruyolar. Her ihtimale karsı… Dua ederm dua beklerim🤲

Esca ben bir kalın bi ince batanye aldım ağustos annesi olarak çok kalın tercih etmedim

• Esca bunu yanıtladı.

Esray1 benim sancı hissetmiyodum ama bacaklarım agrıyodu iki gündür. Sancım bacaklarıma vurdu büyük ihtimal.

Rabissssscee en ideala biz 30.haftada hazırladık erken doğum riski olabilir ve ağırlaştıkça hazırlamak çok zor oluyor

2evlat1anne 36+0 oldum her gün gidip gidip bakıyorum acaba az mı koydum diye ama fazla fazla koymuşum 2 gece kalıcam sezeryan doğum yapıcam pazartesi de günü alacaz 36+0 oldum. Kendi pijamalarım hariç hepsi hazır onlarına en son koyucam kırışmasın diye o kadar ben direk valize koydım üstüne de post-it le yazıcam karışmasın diye

Nrhnyc Çok geçmiş olsun. Hiç tedirgin olmayın. Bende de 2 hafta önce aynı oldu. Bir gece hastanede yattım. Serumlar ilaçlarla sancı dindirildi, iki doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. Ondan beri ilaç kullanmaya devam ediyorum. Haftada iki kez de kontrolüm oluyor, her seferinde nst’ye bağlanıyorum. Sancı durumuna göre ultrasonla bakılıyor. Hala sancım olsa da bebeğin suyu, rahim ağzı iyi durumda çok şükür. Bu süreçte bolca dinlenmek çok önemli. Bundan sonra belki ağrılarınız artabilir ama sakın endişe etmeyin. Açıklık yoksa, bebeğin suyu yeterli düzeydeyse ilaçlarla zamanını bekleyecektir inşallah bebişlerimiz ☺️

2evlat1anne benimde hazır bi iki krem koyup tamamlayacağım Allah izin verirse ☺️ Çöp poşetine varana kadar koydum😂

Pemberuya gerçekten çöp poşeti çok lazım oluyor ilk doğumda da götürmüştüm kirli ne varsa ona doldurmuştum😂

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Berfn_dgn aynen bende öyle düşünüyorum birde doktorum doğumu şehir dışında yaptırıyor küçük şehirde yaşıyorum 1-1.5 saat yol ama en azından hazırda dursun eksik falan daha rahat anlarım diye öyle yapmayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir