2evlat1anne 33 e girdik daha hazirlamadim🤷🏻♀️
Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚♀️
31de kapatacağım dediğim çantayı 36.hafta içerisinde dün kapattık. Sadece meryem ana otu kaldı 😂
2evlat1anne 32+2 dün hazırladım canım
2evlat1anne tek bavulda bebekle kendi eşyalarımı hazırladım, puseti ve 2 poşetimiz var. Posetlerde de kapı süsü yastıgı tül hediyelikler vs var. 28 de hazırladım iyikide hazırlamısım cok agırlastım , 37+6 dayım arabaya yükledim eşyaları her an gelebilir gelmezse de sezeryana 9 günümüz var 🥰
Esca evet oluyor
2evlat1anne 32 de hazırlamaya başladım yavaş yavaş merkeze uzak oturuyorum eksikleri aldıkça koydum içine hadtaneden çıkarken giymek için bı bol pantolon ile birde göğüs ucu kremim kaldı gerisi bitti hazır çantam 37 haftalık olduk
2evlat1anne valla ben bu gün 30 hafta ya giridm daha hiç bişey yok beşik bile yok sadece geçen kontrolde hastane çıkışı aldım odur
3Tospikannesi bu arada isim bile bulamadım kız isim öneriniz var mı
2evlat1anne tek canta yapıyorum küçük bi bavulumuz var 😊 hazır sayılır ama bi kaç eksikigimiz kaldi 💕 onlari da bu hafta yaparim
TugSozTan merhaba bilmediğim için soruyorum Meryem ana otu ne için gerekli veya kullanılır
mylifeAslan açılmayı hızlandırıldığına inanılıyor. Tamamen inanç ile alakalı. Çöl bitkisi gibi bişey suya atınca açılmaya başlıyor. Doğumdan hemen sonra sudan çıkartmak gerekiyor yine rahmin hızlı toparlanması adına. Şart asla değil sadece anneyi motive etme açısından öneriliyor
Bizde 35i doldurucaz erken doğum riskim var bebek için anne bebek çantası yeterli oldu nibendr kendim için bi küçük bavul hazırladım sadece terliklerim sığmadı onları da bavulun üstüne koyucam poşetle yapacak birşey yok 😂 Her şeyim tamam çok şükür 3 haftada 2 çocuk+ ağrılar tansiyon derken anca tamamlayabildim 😂
Dilefruzum Ben kızım olsaydı Mihra ismini dusunuyordum. Çok naif bir isim hoşuma gidiyor. Size de fikir olsun.
TugSozTan çok teşekkür ederim açıklayıcı anlattığınız için rabbim sağlıklı kolay doğum ve bir sesle kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mylifeAslan amin inşallah 🙏🏾
36+3üz dün hazırladım bende 🥰 küçük valizim vardı ikimizinkinide tek valizde topladım 🤗
2evlat1anne bana göre hiç kullanışlı değil eşofman tarzı giyinicek Şeniz her değiştirmede çıkarıp giymek gerekiyor
Dilefruzum bende 26.haftadayım benimde beşik felan yok beşik alcam gardrop felan alcam onları aldıktan snra kıyafetlerı yıkayıp utuleyıp çantayı hazırlayacağım