35_tecrube adet kanaması göreceksin doğumdan sonra kilot şeklinde ped oluyor normal ped yeterli olmaz muhtemelen çünkü ne kadar kanaman olacak kestiremezsin
Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚♀️
Kızlar kaçıncı haftada hazırlamaya başlanmalı hastane çantası? Bide bebeeğin eşyalarını ne zaman yıkamalıyız 27. Haftamdayım ilk bebeğim ve yalnız olacagımm
kelebeketkisi34 ayy çok iyi hatırlattın bunu valla. Hiç aklıma gelmemişti kim çıkaracak diye 😧teşekkür ederim 🥰
3Tospikannesi sanırım bende öyle yapıcam bebeğin malzemelerini bebek çantasına diğer eşyaları küçük valize
Beybiimp 32. Haftada yıkadım ütüledim 35. Haftada çantamızı hazırladım ne olur ne olmaz hazırda dursun
Esraesra08 bugün e bebekten lohusa pedi aldım aşırı büyük ve kalın bence oda iş görür kullananlar memnun depend biraz pahalıya kaçıyor ilk doğumda hiç depend falan kullanmadım 3 tane hasta bezi sonrasında normal pede geçtim
1asel-duru benimde 2. Gebelik ve ilke göre çok zorluyor ev temizliğine giriştim bende bakalım Allah kolaylık versin
Dilefruzum bence yavaştan hazırlayın artık
Ay-5k ne için Meryem Ana otu?
Damlagulll doğumun kolay geçmesi için diye biliyorum
2evlat1anne 34 haftalığız. Hastane çantamızı az önce hazırladım sadece bez almamıştım o gelsin, onu da yerleştirip valizimizi kapatacağım inşallah 🐣 Zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
Surprizbebek1 Amin cümlemizin inşallah🥰
Ay-5k anladım teşekkürler
2evlat1anne 28+2deyim 29+2de kontrolümüz var kontrol sonrası kıyafetleri yıkayıp ütüleyip 30 gibi hazırlamaya başlayacağım nasipse 🌸
Ben 34 oldum hala bişey hazirlamadim😁
Htc6138 hafta sonu olunca niye ekstra tutsunlar ki durumu iyiyse işlemleri tamamsa taburcu olur
2evlat1anne ilk kızımda iki hatta üç çanta hazırlamıştım acemilik işte bu kez oğlumda tek bir çanta hazırladım hem oğluma hem bana gerekli olan kullanıldığını bildiğim şeyleri koydum sadece abartiya gerek yokmuş tek bi çanta yetti bize
Elif_Annesi tutuyorlar malesef ben cumartesi doğum yaptım pazartesi çıkardılar
Gizemmiray35 rica ederim
Damlagulll normal doğumda açılmaya yardımcı olduğuna inanılıyor bende yeni öğrendim deneyeceğim