• Öneri
  • Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚‍♀️

Beybiimp 32. Haftada yıkadım ütüledim 35. Haftada çantamızı hazırladım ne olur ne olmaz hazırda dursun

Esraesra08 bugün e bebekten lohusa pedi aldım aşırı büyük ve kalın bence oda iş görür kullananlar memnun depend biraz pahalıya kaçıyor ilk doğumda hiç depend falan kullanmadım 3 tane hasta bezi sonrasında normal pede geçtim

1asel-duru benimde 2. Gebelik ve ilke göre çok zorluyor ev temizliğine giriştim bende bakalım Allah kolaylık versin

2evlat1anne 34 haftalığız. Hastane çantamızı az önce hazırladım sadece bez almamıştım o gelsin, onu da yerleştirip valizimizi kapatacağım inşallah 🐣 Zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻

2evlat1anne 28+2deyim 29+2de kontrolümüz var kontrol sonrası kıyafetleri yıkayıp ütüleyip 30 gibi hazırlamaya başlayacağım nasipse 🌸

2evlat1anne ilk kızımda iki hatta üç çanta hazırlamıştım acemilik işte bu kez oğlumda tek bir çanta hazırladım hem oğluma hem bana gerekli olan kullanıldığını bildiğim şeyleri koydum sadece abartiya gerek yokmuş tek bi çanta yetti bize

Damlagulll normal doğumda açılmaya yardımcı olduğuna inanılıyor bende yeni öğrendim deneyeceğim

2evlat1anne bende kadın doğum servisinde çalıştım işlemleri bitince pazar bile olsa çıkışı yapılıyordu

Esray1 tesekkür ederimm 🌸 30 haftalıgım şuanda lekelenmeyle geldim. Nst düzenli ağrılarım çıkınca yatıs verdi. Şuan agrı kesici ilaç ve bebeğin ciğerlerini geliştirmek için iğne vuruyolar. Her ihtimale karsı… Dua ederm dua beklerim🤲