• Öneri
  • Çantalarınız Hazır Mı Anneler🧚‍♀️

Kelle0129oekd Benim valizim var ama büyük olduğu için indirip kaldırması zor olur diye düşündük küçük boy valiz ve el çantasına hazırladım bende ama her an büyük valize geçiş yapabilirim tek valizde toplanması için çok kararsız kaldım

2evlat1anne benim erken doğum riskim vardı 32de hazırladım Salı günü 37+0da doğumum olacak
Bebeğimin eşyalarını aldığım bebek çantasına koydum
Kendiminkileri de sırt çantasına koydum 2 çanta hem ayrı iyi oldu hem de az oldu

Esca elimden geldiği kadar az koymaya çalıştım bende ama ıvır zıvır doldu yine neler koydunuz acaba çantanıza

Ay-5k çok etkisi oluyor diyorlar. Bende trendyoldan bakmayı düşünüyorum. Aktarcılarda bulamamıştım. Bir de suya duasını önceden okuyup hqzir tutsak doğuma giderken kendimiz bıraksak oluyor mu acaba çünkü yanımda kimse olmayacak öyle yapabilecek birileride yok.

2evlat1anne erken doğum riskim oldugu için 30. Haftanın içinde hazırdı benim. Şükür 34+5 olduk 2 ayrı çanta bir eksik yok

2evlat1anne bebeğe 10 lu hastane çıkışı bir de 5 li yedek iki zıbın 15 tane bez ıslak mendil 2 çorap 2 ağız mendili 1 battaniye 1 Müslin örtü
      Kendim için Pijama takımı bi tane de yedek Pijama takımı 2 alt 2 üst iç çamaşır 2 çorap 6 tane depeed bir hırka birde kişisel eşyalar işte dis fırçası tarak deodorant falan ama mutlaka dudak nemlendirici olsun. Herkesten duyduğum ilk bakım ürünü

Esca olur canım arkadaşıma önceden okuduk hatta onun son zamanlardı idrarını tutamıyordu o yüzden onun niyetine ben okudum aramzda 750 km var 🥰

Htc6138 evet yetmeyebilir bebek için benim haftasonuna denk geldiği için 1 gün fazladan kalmıştım yetmiyor yani

2evlat1anne canım ben tek çanta hazırladım hem benim hem bebeğin 34 hafta 32 de hazırlamıştım🥰

2evlat1anne henüz hazirlamadim 30 haftanın içindeyim ya bayramdan önce yada bayramdan sonra hazırlamayı dusunuyorum