abilgen valla aynı işlevi gören daha uygun fiyatli cantalar var

Sumeyye237 ön tarafta biberonları koyulan yer izolasyonlu sıcak soğuk için. Bir de kendinden askıları var bebek arabasına takılması için. Baya gözü de var.

Myroka marka aldım. Henüz kullanmaya başlamadım.

abilgen bitane omuz çantası var çok güzel geniş ama 700 tl hayatta vermem 😂😂 ben mom bag yazan valiz tip çantalardan aldım hastanede kullandım baya geniş bebek arabasına da aparat alıcam onu kullanıcam ne yapayım yazık günah verilirmi o kadar

Bnde trendyoldan juno marka aldım hem ilerde spor çanta olarak da kullanırım hem şık hem de kullanışlı hafif önünde termal göz var oysho muadili diye de geçiyor standart anne bebek çantası ölçülerinde 😊

Oysho düşünüyorum aşırı güzel

Tomris1 ben ınstagramda bi sayfadan aldım mcdbag mükemmel bir şey koskocaman ve aşırı kaliteli

Ben bunu aldım çok güzel geldi baya büyük yandan da takılıyor bebek arabasına da asılıyor baya kullanışlı

Sen5155 belediye dogumdan sonra vermiyor mu bana dogumdan sonra verecekleri dogum belgesiyle dediler

Tomris1
        Ben bunu aldım canım Elele flora diye geçiyor 565 e aldım 1 ay olmadı
        İçinde 2 tane termal çanta da var

Ağız kısmı demirli olan modelleri kesinlikle önermem canım

nur34_ yorumunuzu okuduktan sonra baktım gerçekten güzel kaliteli bişeye benziyor siz hangisini aldınız acaba?

Tomris1 Ben instagramdan MCD Bag sayfasından aldım çok memnunum, boyutu, kalitesi, kullanımı çok güzel . Trendyolda da sayfası var ama fiyatları çok daha yüksek . İnstagramdan almanızı tavsiye ederim kızlarrr. 🫶🏽 [

Tomris1 momy bag aldim bag more aynisi isim farkli 250 tl valla tas gibi geldi canta miss valiz koy doldur herseyi😄 3.000 tl veremem cantaya😄

_3prensannesi link paylaşmak yasak diye biliyorum ekran görüntüsü attım bakabilirsiniz renkler de mevcut, ama ben indirimden almıştım şuan fiyat artmış baya

Ece_burhan bilmiyorum hiç ben 153ten başvuru yaptım 28. Haftamdan sonra geldiler çantayla beraber. Sizin belediyede prosedür farklıdır belki