Muberra08 Zelalzelal geçen sene almıştım ama şimdi de fiyatı çok uçuk değil takip edersen geldiğinde kaçırma
acemianne22 Tomris1 mcd bag angel modelini aldım göründüğü gibi geldi hem şık hemde içi geniş,birçokta gözü var tavsiye ederim
Zynppp_0999 Sumeyye237 daha kullanmaya başlamadım ama çok güzel açıkçası çok beğendim içi Çok geniş. Zaten araştırar kullananların yorumlarıyla almıştım. Dışardaykende bir kaç kişi de de gördüm kullanırlarken ☺️
Zynppp_0999 Sumeyye237 ön tarafta biberonları koyulan yer izolasyonlu sıcak soğuk için. Bir de kendinden askıları var bebek arabasına takılması için. Baya gözü de var.
dilarabasciftci Gulcannnnnnnn hepsi burada ve normal goole yazın cıkıyor renkler markayı yazıp alışveriş diyin bir kaç renk çıkıyor civilde tek renk 😘🥰😍
Sellmaseellma abilgen bitane omuz çantası var çok güzel geniş ama 700 tl hayatta vermem 😂😂 ben mom bag yazan valiz tip çantalardan aldım hastanede kullandım baya geniş bebek arabasına da aparat alıcam onu kullanıcam ne yapayım yazık günah verilirmi o kadar
Elvan77 Bnde trendyoldan juno marka aldım hem ilerde spor çanta olarak da kullanırım hem şık hem de kullanışlı hafif önünde termal göz var oysho muadili diye de geçiyor standart anne bebek çantası ölçülerinde 😊
Azra00 _3prensannesi link paylaşmak yasak diye biliyorum ekran görüntüsü attım bakabilirsiniz renkler de mevcut, ama ben indirimden almıştım şuan fiyat artmış baya
nur6565 Tomris1 ben ınstagramda bi sayfadan aldım mcdbag mükemmel bir şey koskocaman ve aşırı kaliteli
Hanifeay nur6565 hangi modelini aldınız ben kararsız kaldım angel model çok hoşuma gitti 2 çanta olması birde F-36 var karar vermek çok zor
Aysedugme Ben bunu aldım çok güzel geldi baya büyük yandan da takılıyor bebek arabasına da asılıyor baya kullanışlı
Ece_burhan Sen5155 belediye dogumdan sonra vermiyor mu bana dogumdan sonra verecekleri dogum belgesiyle dediler
Sen5155 Ece_burhan bilmiyorum hiç ben 153ten başvuru yaptım 28. Haftamdan sonra geldiler çantayla beraber. Sizin belediyede prosedür farklıdır belki