Tomris1 bana belediyeden geldiler 28. Haftamdan sonra. İçindeki belediye logosunu söktük Onların getirdiği çantayı kullanacağım. Hem baya geniş hemde şık yani. Ama eğer getirmeselerdi Motheric diye bir marka var ordan almayı düşünüyordumm

Motheric shoptan valiz şeklinden aldım tek yumurta ikizi beyefendiler için

My Valice Anne Bebek Çantası civilde 229 tl fiyata göre çok iyi arkadaşım kullanıyor bende sipariş verdim bebek arabasına asmak için askılık bile çıkıyor içinden

Junonun çantaları da çok güzel bakabilirsiniz

Bagmori aldım gayet kaliteli ve kullanışlı trendyol da hala indirimde

Tomris1 skip hop a çok benzer Kraft’ın Diamond modeli var. İncelemenizi öneririm. Ben aldım gayet yumuşak ve skip hop ile ölçüleri birebir aynı.

Tomris1

Bende bunu aldım çok güzel bütün eşyaları sığar birde siliniyor makineye de atılıyor. Bebek arabasına takılabiliniyor.

Wellgro aldım memnun kalacağım gibi görünüyor. Kalitesini çok beğendim bebek arabasına takılabiliyor aparatı var çok hoş

3456_

Tomris1 kesinlikle Motheric markasına göz atmalısınız ben set olarak aldım çok memnunum, hem çok şık hemde kullanışlı

Tomris1 Trendyol dan stylo satıcısından bye bye portbebe ve çanta ikili set aldık uygun fiyatli

Tomris1 trendyolda beautiful bag anne bebek çantası var deri krem kahvesine bak derim