Dilossal baktıklarım arasında en ama en güzeli ve kullanışlısı buydu ama rengi kalmamış yeşil var sadece :(

Tomris1 mcd bag markasina bakabilirsin ozaman canimm hem buyuk cok esya aliyor hem leke tutmuyor hemde icersnde alt acma mati hediye oluyor termal bolumu var
    Bi bak derim bn cok memnunum

Ben sırrt çantası şeklinde düşünmüyorum kızlar yoksa o mu daha kullanışlı olur

Tomris1 oyshodan aldım. Hem görüntüsü hem de termoslu gözü olduğu için tercih ettim. İlerde de spor çantası olarak kullanırım dedim 😄

Tomris1 baby bag yazılı olanı kullanıyorum bir seneyi geçti çok memnunum

Fatma1- stylo galiba kanz ın çantalarını üretiyormuş kaliteli diye duydum

Tomris1 mcd bag angel modelini aldım göründüğü gibi geldi hem şık hemde içi geniş,birçokta gözü var tavsiye ederim

Zelalzelal geçen sene almıştım ama şimdi de fiyatı çok uçuk değil takip edersen geldiğinde kaçırma

JUNO marka aldım çok gzl

Ssstelli ben aldım ama henüz kullanmadım görünüş ve boyut olarak çok güzel

Sumeyye237 daha kullanmaya başlamadım ama çok güzel açıkçası çok beğendim içi Çok geniş. Zaten araştırar kullananların yorumlarıyla almıştım. Dışardaykende bir kaç kişi de de gördüm kullanırlarken ☺️

abilgen valla aynı işlevi gören daha uygun fiyatli cantalar var

Sumeyye237 ön tarafta biberonları koyulan yer izolasyonlu sıcak soğuk için. Bir de kendinden askıları var bebek arabasına takılması için. Baya gözü de var.

Myroka marka aldım. Henüz kullanmaya başlamadım.

abilgen bitane omuz çantası var çok güzel geniş ama 700 tl hayatta vermem 😂😂 ben mom bag yazan valiz tip çantalardan aldım hastanede kullandım baya geniş bebek arabasına da aparat alıcam onu kullanıcam ne yapayım yazık günah verilirmi o kadar