Tomris1 brandbaby aldım fiyat olarak makul kaliteli ve şık bence
Bebek Çantası Önerisi
Dilossal baktıklarım arasında en ama en güzeli ve kullanışlısı buydu ama rengi kalmamış yeşil var sadece :(
Ben sırrt çantası şeklinde düşünmüyorum kızlar yoksa o mu daha kullanışlı olur
Tomris1 baby bag yazılı olanı kullanıyorum bir seneyi geçti çok memnunum
Muberra08 ne zaman
Tomris1 mcd bag angel modelini aldım göründüğü gibi geldi hem şık hemde içi geniş,birçokta gözü var tavsiye ederim
Zynppp_0999 memnun musunuz bende bu çantadan alacağım ama kararsızım.
Gulcannnnnnnn hepsi burada ve normal goole yazın cıkıyor renkler markayı yazıp alışveriş diyin bir kaç renk çıkıyor civilde tek renk 😘🥰😍
Zelalzelal geçen sene almıştım ama şimdi de fiyatı çok uçuk değil takip edersen geldiğinde kaçırma
JUNO marka aldım çok gzl
Ssstelli ben aldım ama henüz kullanmadım görünüş ve boyut olarak çok güzel
Sumeyye237 daha kullanmaya başlamadım ama çok güzel açıkçası çok beğendim içi Çok geniş. Zaten araştırar kullananların yorumlarıyla almıştım. Dışardaykende bir kaç kişi de de gördüm kullanırlarken ☺️
Sumeyye237 ön tarafta biberonları koyulan yer izolasyonlu sıcak soğuk için. Bir de kendinden askıları var bebek arabasına takılması için. Baya gözü de var.
Myroka marka aldım. Henüz kullanmaya başlamadım.
abilgen bitane omuz çantası var çok güzel geniş ama 700 tl hayatta vermem 😂😂 ben mom bag yazan valiz tip çantalardan aldım hastanede kullandım baya geniş bebek arabasına da aparat alıcam onu kullanıcam ne yapayım yazık günah verilirmi o kadar