Bebek Çantası Önerisi
Sen5155 belediye dogumdan sonra vermiyor mu bana dogumdan sonra verecekleri dogum belgesiyle dediler
Ağız kısmı demirli olan modelleri kesinlikle önermem canım
nur34_ yorumunuzu okuduktan sonra baktım gerçekten güzel kaliteli bişeye benziyor siz hangisini aldınız acaba?
Tomris1 Ben instagramdan MCD Bag sayfasından aldım çok memnunum, boyutu, kalitesi, kullanımı çok güzel . Trendyolda da sayfası var ama fiyatları çok daha yüksek . İnstagramdan almanızı tavsiye ederim kızlarrr. 🫶🏽 [
Tomris1 momy bag aldim bag more aynisi isim farkli 250 tl valla tas gibi geldi canta miss valiz koy doldur herseyi😄 3.000 tl veremem cantaya😄
- Düzenlendi
_3prensannesi link paylaşmak yasak diye biliyorum ekran görüntüsü attım bakabilirsiniz renkler de mevcut, ama ben indirimden almıştım şuan fiyat artmış baya
Ece_burhan bilmiyorum hiç ben 153ten başvuru yaptım 28. Haftamdan sonra geldiler çantayla beraber. Sizin belediyede prosedür farklıdır belki
Zynppp_0999 bende bundan sipriş verdim melokog tavistesiyle elinize ulastımı
Busakturk evet çok oldu ben alalı. Aynen bende onda gördüm bir kaç kişide daha gördüm instagramda öyle aldım.
Sen5155 sizmi başvurdunuz nasıl oluyor belediye yi ariyarakmi yoksa hemn geliyormu bebek doğmadan once
Muberra08 en iyisini yapmissiniz valla en güzeli 🤝🏻
Zara home bebek müslin çantaları çok güzel doğumunuza daha varsa fiyat takibi yapın zara çok güzel indirime giriyor uyguna yakalayabilirsiniz
Tomris1 benettonun yeşil çantasını aldım e bebekten, kocaman baya geniş içi dışı da zaten kaliteli ben çok beğendim
Elele markasının sırt çantasını aldım aşırı memnunum bebek arabası askı Aparatı da mevcut birsuru gözü var içinde ayriyeten hediye kirli bez poşeti ve termoslu iki adet çantası var küçük. Tavsiye ediyorum ben 😊